FITGIRLS goes next level; Fitmind Academy is een feit: schrijf je nu in!

De afgelopen vier jaar hebben we met ons team aan een grote en landelijke community gebouwd waarin wij vrouwen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. We bereiken nu met ons platform en social media kanalen tienduizenden vrouwen in Nederland en België en we zijn nog steeds groeiende. Hier zijn we zo enorm trots op! Eigenaresses Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven zijn beide gecertificeerd NLP lifestyle coach. Met deze verdieping én om jou daadwerkelijk next level te kunnen helpen hebben we ons nieuwe bedrijf Fitmind Academy opgericht!

Fitmind Academy is voor wie?

Wij weten als geen ander dat je een druk leven hebt en dat je alle ballen hoog probeert te houden. Dat het misschien een uitdaging is om voor jezelf te kiezen, om balans te vinden in je mindset, in je voeding en training. Wij kunnen je helpen om in balans te komen, zowel fysiek als mentaal.

Dit gaan we doen met Fitmind Academy. Wij hebben jarenlang gewerkt aan onze eigen unieke methode waarmee we jou kunnen helpen. Dat doen we met gratis en betaalde programma’s. Soms is dit laagdrempelig, maar we zullen ook programma’s aan gaan bieden waarbij we de diepte induiken. We komen met events, trainingen, online programma’s, producten en nog veel meer. En… het is niet alleen voor vrouwen!

Door onze unieke Fitmind Academy Methode vind je wat werkt voor jou, omdat wij je juist niet gaan vertellen wat je moet doen, maar we leren jou met onze jarenlange ervaring en kennis; om je eigen expert te worden op het gebied van voeding, training en mindset. Want alleen als het vanuit jou komt zal het je duurzaam succes brengen!

We leren je om onbewuste denk- en gedragspatronen die je belemmeren in je groei, te doorbreken zodat je dit kan veranderen en er juist je kracht van kan maken. Je leert om je mind fit te maken zodat je om kunt gaan met alles wat er om je heen gebeurt zodat je je kunt focussen op alles wat er vanbinnen gebeurt. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je weet wat goed voor je is en hier ook bewust voor kiest!

Een fit mind heeft niet alleen mentaal en fysiek een positief effect, maar je bereikt ook meer succes in alles wat je doet. Dus ook in je carrière, sport en in je relaties realiseer je meer groei. En dat is toch wat iedereen wilt? Je happy voelen en je puur focussen op de dingen die jij echt belangrijk vindt!

Morgen unieke kans

Om de lancering te vieren bieden we nu ons eerste jaarprogramma aan voor een aanbieding die je niet kan weigeren. Deze aanbieding is alleen morgen geldig!

Wil jij nu mentaal en fysiek in balans blijven? Heb jij die stok achter de deur nodig? En wil je onze beste lessen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Dan krijg jij morgen als eerste ons aanbod waarmee wij je in 2019 gaan helpen.

Durf JA te zeggen tegen jezelf en laat 2019 het jaar zijn waarin jij je doelen gaat bereiken.

Over de coaches

Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven zijn niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het online platform FITGIRLS. Naast FITGIRLS hebben zij nu ook Fitmind Academy opgericht. Zij willen met FITGIRLS & Fitmind Academy vrouwen èn mannen inspireren en helpen om een alledaags, druk leven te combineren met een gezonde lifestyle. Naast het runnen van deze bedrijven zijn zij beide gecertificeerd NLP coach en hebben ze een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling en zijn zich hier continue in aan het verdiepen. Dagelijks bereiken zij met hun kanalen en activiteiten; zoals het voormalig televisieprogramma ‘Body, Mind en Guilty pleasures’ tienduizenden mensen in Nederland en België. Om deze levensstijl vol te houden is een goede balans nodig, iets wat zij voor zichzelf hebben gevonden en wat zij graag door willen geven aan hun lezers, kijkers en volgers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *