Fitgirls.nl behind the scenes Nr.1

Een nieuwe maandelijkse column op Fitgirls.nl! Elke eerste dag van de maand geeft Founder Dani je een update van alle ins and outs behind the scenes! Wat gebeurt er backstage? En wat maken de fitgirls allemaal mee? Nieuw zijn ook onze maand thema’s. De maand mei is de kick-off met het thema: Fitgirls Big Clean up month in je huis, hoofd en lichaam! 

image

image

Redactie Fitgirls.nl

Backstage Fitgirls.nl is wel een en ander veranderd. Zo zijn we de afgelopen maanden vooral bezig geweest met een nieuwe structuur en organisatie van de website. De community groeit hard en we zijn er klaar voor om onze nieuwe ideeën uit te gaan werken. Niet alleen online, maar ook offline door het organiseren van workshops en evenementen! Daarom is onze redactie uitgebreid en kunnen we met trots zeggen dat er nu 8 knappe koppies achter de schermen werken om jou van de beste en meest actuele informatie te voorzien. Niet alleen moet de inhoud goed zijn, het moet ook in een leuk, creatief jasje worden gestoken! Wie dit allemaal doen? We stellen ze deze maand aan je voor!

Fitgirls.nl Ambassador’s

Deze vrouwen zijn het boegbeeld van onze mission statement: strong is size perfect! Afgelopen maand maakte je kennis met Hannah van Doormeal, Lienke van DearGoodMorning en Charlie van Charlie’s Kitchen. Elke maand schrijven ze een column over hun leven en motiveren jou om de sterkste versie van jezelf te worden! Ook in mei stellen we nog meer powervrouwen aan je voor als nieuwe ambassador van Fitgirls.nl. Stay tuned!

Nieuwe Fitgirls HQ!

Vandaag is er reden voor een feestje want het Fitgirls.nl hoofdkantoor zit vanaf vandaag officieel in Amsterdam! Natuurlijk krijg jij binnenkort een digitale rondleiding en ik kan je nog niet alles verklappen, maar er gaan hele gave dingen aan komen voor alle Fitgirls in Nederland!

foto 1 (55)

image

Your style is our statement

Laten we in ieder geval een tipje van de sluier oplichten. Na het succes van de verkoop van onze statement tee strong is size perfect, lanceren we deze maand onze tanktops, sweater en hoodie! Elke Fitgirl draagt zo altijd haar persoonlijke statement! Hier blijft het niet bij, want we zullen nog meer unieke statement items gaan lanceren. Houd onze website dan ook goed in de gaten, want eind mei komen de eerste items online!

Fitgirls_juist

Fitgirls Events

Jaaa! Save the dates! Fitgirls gaat zich dit jaar inzetten op meerdere events! Na het organiseren van diverse succesvolle bloggerevents en de #Bikinibodycountdown Video Workouts, willen we nu ook evenementen organiseren voor alle Fitgirls in Nederland. Op 16 mei gaan fit en fashion hand in hand en kun je ons ontmoeten op het Fierce Fashion Festival van ModeMusthaves, waar je kunt genieten van meerdere mindset workhops die we in samenwerking met Lululemon organiseren. Ook kun je vragen stellen aan onze experts en kans maken op een van onze nieuwe fashion items! Heb jij je ticket al? Bestel hem hier! Hope to see you there (f)it-girls!

3 mei Wings for Life World Run

Op zondag 3 mei zetten we ons in voor het goede doel. Dani en Daphne rennen samen met Ron Simpson van Girlslovedj’s, Kaj van der Voort en Samuel Leijten van BBrave, rapper Dio, Manuel Broekman, Sol Wortelboer en Kay Nambiar. Deze toppers vormen Team Vondelgym op de Wings for life World Run. Afgelopen week werden we al klaargestoomd door niemand minder dan Arie Boomsma!

IMG_1448

16 mei Nike Women Run 10K

Na het Fierce Fashion Festival gaan we door en rennen we in de avond met ons eigen team de 10K door Amsterdam! Ren jij ook mee? Je kunt je nog inschrijven en samen met ons deze bijzondere avond ervaren!

Psst.. en schrijf alvast 14 juni in je agenda: #Bikinibodycountdown Closing Party: soon more to come!

Nieuwe rubrieken

Ook de website wordt dit jaar in een compleet nieuw jasje gestoken. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om Fitgirls.nl naar een nieuw level te brengen! Creatief, vernieuwend, eigenzinnig, krachtig, stijlvol en laagdrempelig! Maar we starten met onze nieuwe rubrieken. Zo zal de rubriek fashion meer aandacht krijgen, staan er weer heerlijke vernieuwende recepten op het menu, gaan we meer werken met beeld en video en komen er leuke interviews online van succesvolle fit bloggers! Mocht jij een leuke rubriek voor ons bedenken? Laat het ons weten via info@fitgirls.nl!

Thema van de maand mei

We sluiten af met mijn favoriete maand. Want in mei krijgen we nieuwe prikkels en weer nieuwe energie. Alle sombere dagen verdwijnen en we krijgen zin in een grote schoonmaak, willen een nieuw outfit en een new hairdo! Verandering is goed. En een grote schoonmaak ook, want een opgeruimd hoofd, huis en lichaam draagt bij aan de good vibes en een fit en happy leven! Deze maand geven we hier extra veel aandacht aan!

Volg je op ons al op Instagram? Hier houden we je dagelijks op de hoogte van alle ins & outs en leuke nieuwtjes! Happy weekend girls! See you next month!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *