Fit Fashion: Lululemon Athletica

Heidi Somers, Nikki Blackketter, al mijn favoriete fitnessyoutubers zijn er weg van: de sportkleding van Lululemon. Deze prijzige, vrij standaard fitnessbroeken, jasjes en shirtjes vinden hun roots in Vancouver Canada. De kleding is oorspronkelijk bedoeld voor yoga-workouts,vandaar ook de mega comfy stretch. We like!

Say no to camel toe

Lululemon ontwerpt kleding met het oog op het creëren van een lang, gezond en plezierig leven. Naar eigen zeggen willen ze deze saaie wereld op een hoger niveau tillen. Hun workoutkleren zijn gemaakt van Luon; een zacht stretchstof dat niet zweterig wordt. Handig, aangezien de kleding gedragen wordt tijdens allerlei ‘zweterige bezigheden’. Daarnaast komen de leggings tot net onder de navel, waardoor ze onder het sporten alles netjes op z’n plek houden. Hun eigen reclameposter zegt al genoeg:

lululemon Fitgirls

Clothes to stretch for

Het grappige aan de Lululemon site is dat je naast het zoeken op kledingstuk ook kan selecteren op ‘sensation’. Wil je dat je leggings aanvoelen alsof je niks aanhebt, of juist alsof je erdoor geknuffeld wordt? Geef het aan en de site selecteert de sportkleding voor jou.

 

Lululemon Fitgirls
Beha: Energy Bra €55. Legging: High Times Pant €108
Lululemon
Vest: Define Jacket €128. Legging: High Times Pant €108

De kleren van het Canadese kledingmerk zijn strak en gestroomlijnd, redelijk standaard maar fashionable. Wat ik persoonlijk zo mooi vind, zijn de matte kleuren van de kleding en als ze niet zo duur waren geweest, had ik mijn kledingkast allang volhangen met Lululemons. De kleding is dan wel van hoge kwaliteit, maar voor een studentenprijsje is het jammer genoeg niet te krijgen.

Lululemon in Nederland

Kortgeleden is er ook een Lululemonstore geopend in Amsterdam. Naast dat je er sportkleren kan kopen, wordt er iedere zaterdag ook een workout in of rond de winkel gegeven. Running-, interval- en krachttraining, maar ook food talks worden op deze ‘sweaty saturdays’ voor je georganiseerd. Meedoen is helemaal gratis. Je kunt je in de winkel omkleden en je spullen veilig laten staan. Stephen Ewashkiw zal deze zaterdag een adventure yogasessie geven. Adventure yoga gaat erom dat jij je eigen avonturen durft te maken, dus laat je zaterdag verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *