Fit Fashion: Go old-school met Adidas

Als echte Converse girl vind ik het moeilijk om afscheid te nemen van mijn Chuck Taylors en over te stappen naar de concurrent, maar al een lange tijd zit ik te twijfelen om misschien toch voor een paar Adidasjes te gaan. Adidas heeft vorige week de NMD-lijn gelanceerd en deze is HOT.

Past empowers future

Voor deze nieuwe sneaker is Adidas het archief ingedoken en heeft oude designs in een nieuw, futuristisch jasje gestoken. De drie strepen aan de zijkant en het merk aan de achterkant boven de hak worden in contrast gebracht met twee gekleurde blokken op de dikke zool en een gestroomlijnd, licht design.

Door terug te gaan naar het verleden en daar de beste elementen uit te nemen, creëer je een betere toekomst en zo zal Adidas ook wel gedacht hebben! De sneaker heeft iets heel herkenbaars, maar brengt je door de blokjes op de zool toch in verwarring. Het is Adadis, maar toch anders. Dit is ook, naar mijn mening, de kracht van de nieuwe lijn.

Living the urban nomadic lifestyle

We willen reizen, steeds verder, en onze grenzen verleggen. Net zoals verleden en toekomst met elkaar lijken te botsen, is het stedelijke en het landelijke ook maar een schijnbare tegenstelling voor Adidas. Door de Boost zool wordt je voet op de juiste plaatsen ondersteund en de PrimeKnit bovenlaag is zo gebreid dat het net op de goede plekken ondersteuning en vrijheid geeft.

Wees een nomade in het centrum van de stad. Afritsbroeken, tropenhoedjes en mega backpacks zijn niet nodig om de wereld te leren kennen. Trek goede schoenen aan en dool door de nog onbekende hoekjes en steegjes van jouw stad. Looking good while being impressed will make you feel only better.

My favorites

De ‘Runner’ is mijn favoriete model. Deze schoen kun je zowel casual als in de sportschool dragen. En de mix and match- mogelijkheden zijn eindeloos. Zeg maar dag tegen je geld. Ik heb al afscheid genomen…

NMD_R1 120 euro Fitgirls

NMD_R1 Runner. Kleur: White/Blue Glow. €120-

NMD Fitgirls

NMD_R1 Runner. Kleur: Maroon/Copper Metallic. €140

NMD Fitgirls

NMD_R1 Runner. Kleur: Black/Clear Blue. €120

Loopt het water je ook al in de mond bij het zien van deze beauty’s? Wat is het toch met vrouwen en schoenen en waarom kan ik nooit een keuze maken bij het kiezen van het leukste paar? Ga jij dit voorjaar voor Adidas, of blijf je toch liever bij je oude, vertrouwde sneakermerk?

REFERENTIES

www.adidas.nl/nmd#home

www.zalando.nl/catalogus/?q=NMD&qf=1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *