Fit Fashion: Budget tips!

Deze keer zetten we voor jullie wat sportoutfits op een rij die geen ribben uit je lijf kosten. We gaan voor leuke setjes voor een leuk prijsje. Van Decathlon naar H&M, zelfs de Lidl heeft sportkleding in de winkel liggen. Vooral voor een beginnend sporter of een student met weinig geld, kunnen sportkleding erg duur zijn en daardoor de drempel om te sporten verhogen. Daarnaast zijn goedkope sportkleding ook niet altijd slechter dan hele dure, al kun je beter wel altijd in de winkel uitproberen of die sportlegging wel squatproof is.

Lidl’s Crivit

Je kan er niet alleen je groente, fruit en andere healthy voedingsmiddelen kopen, ook voor sportkleding kun je bij de Lidl terecht. Hardloopkleding, fitnesskleding en wielrenoutfits zijn in de maanden april en mei in de schappen te vinden en dat voor een wel heel lage prijs. Een sportoutfit uitzoeken tijdens het boodschappen doen. Het wordt steeds moeilijker om de verleiding tot het kopen van nieuwe sportkleding te weerstaan…

Lidl fitgirls

Top: €3,99. Beha: €9,99. Legging: €6,99

H&M sportkleding

Wanneer je iets snel nodig hebt, of in andere winkels niet kan vinden, is de H&M altijd de oplossing. Ook goedkopere versies van designerkleding sieren de rekken en paspoppen in de winkels. Ook de sportkleding lijken geïnspireerd te zijn door de grote merken als Nike en Adidas. Naast de meer basic sportkleding vind je er ook felle kleurtjes en edgy prints.

H&M Fitgirls

Legging: €24,99. Sportbeha: medium support €14,99.

Decathlons Domyos

Decathlon heeft niet alleen leuke en goedkopere sportkleding, ze hebben ook alle benodigdheden voor een thuisworkout. Van kettlebells, tot foam rollers, steps, dumbells, zelfs loopbanden bieden ze voor een leuke prijs aan. Vooral foamroallers zijn normaal nog al prijzig dus dan is dit een prettige mogelijkheid. Maaike testte een toffe Domyos sportbeha en foam roller ter ere van het nieuwe Decathlon filiaal in Rotterdam. Zelf heb ik ook menig sportartikel bij deze mega store gekocht, maar zelfs wanneer je helemaal niets koopt, is het nog altijd een hele beleving in de Decathlon (Lees: fietswedstrijdjes, apparaten uitproberen en je verstoppen in tenten).

Domyo's Fitgirls

Foam roller: €19,99. Sportbeha: €12.99

Primark

Voor goedkope, maar toch leuke kleding kun je jezelf nog steeds door de mensenmassa in de Primark richting de schattige sportsetjes persen. Onder de stapel kleding die niet jouw maat zijn, heb je de kans om nog een leuke sportbeha of legging te scoren. De kwaliteit van Primark laat nog wel eens te wensen over, maar met die prijsjes neem ik dat voor lief. Vooral voor de beginnende sporter maakt Primark de stap naar de sportschool kleiner. De kleding zijn leuk en vlot en wanneer je ze na een paar keer sporten achter in je kledingkast smijt, is er geen man overboord op financieel gebied.

Primark FitgirlsLegging: €11,00. Beha: €5,00

   

2 thoughts on “Fit Fashion: Budget tips!

 1. Inès Graumans zegt:

  De Domyos sportbeha van de Decathlon zou ik heel graag willen kopen. Deze hebben ze helaas niet meer en dat was altijd mijn fijnste outfit, maar helaas ben ik de sportbeha kwijtgeraakt. Zou dit alstublieft kunnen? Alvast hartelijke dank en een fijne week gewenst!

  Met vriendelijke groet,
  Inès Graumans

  • FITGIRLS Redactie zegt:

   Hi Inès,
   Bedankt voor je reactie!
   Ik zou je aanraden om even een kijkje te nemen op de Decathlon website. Wij verkopen helaas geen sportkleding maar daarnaast zijn er genoeg andere merken met sportkleding die heerlijk zitten!
   Succes!

   Liefs Roxy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *