Save the date: #FEARLESS is back!

Eindelijk is het weer zover, #FEARLESS is back! Na de succesvolle eerste editie in 2016 hebben Fitgirls en HealthCity Amstelveen de handen weer ineen geslagen om dit jaar nog harder te knallen. Zet zaterdag 22 april alvast in je agenda, want hier wil je echt bij zijn! Koop nu je ticket en become unstoppable!

Wil je jezelf beter leren kennen en meer uit het leven halen? Tijdens #FEARLESS focussen we ons niet alleen op het versterken van ons lichaam, maar gaan we wat dieper en richten we ons vooral op het sterker maken van je mindset. We leren je om jezelf mentaal en fysiek uit te dagen en laten je oog in oog staan met je angsten en onzekerheden. We leren je om #FEARLESS te zijn.

Uit je comfort zone stappen en jezelf uitdagen is natuurlijk niet zomaar iets. Waar begin je en hoe houd je dit vol? Gelukkig staan er tijdens het event verschillende ervaren coaches klaar om je te ondersteunen en aan te moedigen. De trainingen die ze geven dagen je uit om je grenzen op te zoeken en net iets verder dan normaal te gaan.

Na de trainingen is het natuurlijk tijd voor eten! We hosten een Meet, Greet & Eat waar je kennis kunt maken met onze Fitgirls Crew, de bloggers, ambassadeurs en experts. Onder het genot van een hapje en drankje kun je al je brandende vragen stellen en andere lezers en foodies ontmoeten. Tijdens het event worden de hapjes en drankjes compleet verzorgd door Joseph Sportsbar & Kitchen. Op het menu staat onze eigen Fitgirls smoothie en Poké bowl, en deze staan nu ook vast op de kaart!

Ontdek een andere kant van jezelf en neem afscheid van je angsten en onzekerheden. Aan het einde van deze waanzinnige dag durf jij namelijk voor jezelf te kiezen en te vertrouwen op je eigen lady power. Durf jij het aan?

fearlessteam

Be unstoppable!

Benieuwd naar de extreem goede vibes van vorig jaar? Onze aftermovie vat in anderhalve minuut samen hoe gaaf het vorige event was. Dit jaar wordt nog veel toffer en uitdagender en wij helpen je om jouw beste versie ooit te worden.

Tickets nu verkrijgbaar!

Wil jij er dit jaar ook bij zijn? Haal dan snel je tickets, want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Bestel je kaartje nu voor maar €30,- and be #fearless!

Wil je up-to-date blijven van dit evenement? Dat kan! Houd onze Facebookpagina en ons Instagramaccount goed in de gaten voor exclusieve previews, video’s, foto’s en meer informatie over het event. We gaan er een geweldige dag van maken dus save the date: 22 april, HealthCity Amstelveen. See you there!

PROMO FEARLESS 2017

 

AFTERMOVIE FEARLESS 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *