Save the date. Het Body & Mind Event: #FEARLESS is back. Tickets zijn nu verkrijgbaar!

Featured Video Play Icon

Je leest het goed! Het te gekke Body & Mind Event #FEARLESS is back! Na 2 succesvolle en uitverkochte edities, hebben FITGIRLS en HealthCity de handen weer ineen geslagen om dit jaar nog harder te knallen. Zet zaterdag 22 juni alvast in je agenda, want hier wil je echt bij zijn! Koop nu je ticket en become unstoppable!

Wil je jezelf beter leren kennen en meer uit het leven halen? Tijdens #FEARLESS focussen we ons niet alleen op het versterken van je lichaam, maar gaan we wat dieper en richten we ons ook op het sterker maken van je mindset. We leren je om jezelf mentaal en fysiek uit te dagen en laten je oog in oog staan met je angsten en onzekerheden. We leren je om #FEARLESS te zijn. Dit alles natuurlijk met heel veel fun en of je nu beginner bent of gevorderd, je traint op je eigen niveau!

Uit je comfort zone stappen en jezelf uitdagen is natuurlijk niet zomaar iets. Waar begin je en hoe krijg je meer resultaat in je leven? Gelukkig staan er tijdens het event verschillende ervaren coaches klaar om je te ondersteunen en aan te moedigen. We kunnen alvast de eerste namen van onze toptrainers bekend maken;

Lars Schuiling a.k.a. ”The energy man”. Bekend van Healthy Fest. Deze man is echt unstoppable en mega populair. Of het nu door zijn goede (dans)moves komt of door zijn toffe workouts weten we nog niet 😉 Lars geeft dit jaar een wel heel speciale warming-up en workout. Dit wil je niet missen!


Gino da Fonseca heeft als profbokser drie zeges achter zijn naam. Gino haalt je uit je uit je comfortzone op #FEARLESS maar no worries: zijn lessen zijn vooral heel veel fun en toegankelijk voor elk niveau!


Dani Jašarevic & Lizzy Blijleven; beide NLP Coach, zullen je helpen om connectie met je lichaam te maken en je patronen te doorbreken tijdens de mindset/yoga masterclass.


Na de trainingen is het natuurlijk tijd om te relaxen. We hosten een Meet, Greet & Eat waar je kennis kunt maken met het FITGIRLS team en onze ambassadeurs en experts. Onder het genot van een hapje en drankje kun je al je brandende vragen stellen en andere lezers en members ontmoeten.

Ontdek een andere kant van jezelf en neem afscheid van alles wat je groei belemmert! Aan het einde van deze waanzinnige dag durf jij namelijk voor jezelf te kiezen en te vertrouwen op je eigen innerpower. Durf jij het aan?

Be unstoppable!

Benieuwd naar de extreem goede vibes van 2017? De vette aftermovie boven het artikel vat samen hoe intens tof de vorige editie van #FEARLESS was.

Tickets nu verkrijgbaar!

Wil jij er dit jaar ook bij zijn? Wees er dan snel bij en bestel hier je tickets, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bestel nu je earlybird ticket voor maar € 37,50. Op=Op. De prijs wordt verhoogd naar € 42,50

GOED NIEUWS! Ben je member van de FITGIRLS CLUB dan krijg je maar liefst 50% korting en betaal je maar € 20,75

Word ook lid van FITGIRLS CLUB om deel te nemen aan maandelijkse gratis events, gratis workout & minste guides, mega kortingen en meer! KLIK HIER! Dan kun je direct gebruik maken van de korting voor #FEARLESS.

Wil je up-to-date blijven? Houd onze Facebook en ons Instagram goed in de gaten voor exclusieve previews, video’s, foto’s en meer. We gaan er een geweldige dag van maken dus save the date: 22 juni, HealthCity Amstelveen. See you there!

PROMO FEARLESS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *