Jorden Bres
Jorden Bres

Jorden Bres is ruim 8 jaar Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF. Hij coacht/coachte onder andere Epke Zonderland, Henk Grol en de nationale judoselectie. Naast zijn werk als Personal Trainer voor Holland’s Next Top Model 2016 begeleidt hij onder andere Anna Nooshin en Tim Haars.

Expert artikelen
Elke Moorman
Elke Moorman

“Surrender to the moment and become energy”. Elke van Innerdoorway Retreats is een echte onderzoeker met als missie het ontdekken van inspirerende en energierijke plaatsen in onze wereld. Haar passie voor vernieuwing en ontwikkeling heeft haar geleid naar het doorgronden van zichzelf doormiddel van meditatie en spiritualiteit. Ze heeft zichzelf herontdekt in het organiseren van inspirerende retreats waarmee ze mensen samenbrengt zodat zij samen kunnen groeien en de kracht van hun ziel gaan ontdekken.

Expert artikelen
Kim & Marijke
Kim & Marijke

Maatschappelijk werker Kim en docent Zorg en Welzijn Marijke hebben elkaar leren kennen op de opleiding Social Work. Beiden waren zij toen al geïnteresseerd in gezonde voeding en leefstijl. Marijke heeft haar scriptie geschreven voor een diëtistenbureau en Kim is voor haar werk in de gehandicaptenzorg ook mensen aan het begeleiden naar een gezonder(e) leefstijl. Ze houden allebei van variatie in zowel voeding als dagelijkse activiteiten. Uit hun comfort zone stappen en iets onbekends ondernemen proberen ze dan ook zo vaak mogelijk te doen!

Expert artikelen
Mirjam Langelaar
Mirjam Langelaar

Gewichtsconsulente Mirjam Langelaar is een werkende moeder met kinderen tussen de 15 en de 18, een partner waar ze dol op is en heeft een leuk sociaal leven. Werken, zorgen, uitjes; zoals zovelen is ze er druk genoeg mee. Om niet ten onder te gaan en de juiste balans te vinden is zij zich gaan verdiepen in manieren om een prettig en leuk maar gezond leven te leven. Met name in voeding heeft ze de oplossing gevonden. Hier zal zij blogs over gaan schrijven, situaties die herkenbaar zijn en waar waardevolle informatie te halen is.

Expert artikelen
Roos
Roos

Roos is personal trainer en orthomoleculair gewichtsconsulent. Ze houdt zich daarnaast bezig met het inspireren en motiveren van voornamelijk dames via haar Instagramaccount: fitroosje.

Expert artikelen
Suzanne te Riele
Suzanne te Riele

Suzanne heeft Gezondheidwetenschappen gestudeerd en heeft als Lifestyle Coach en General Manager van Personal Body Plan vele mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf. De wondere wereld van het menselijk lichaam als holistisch geheel heeft haar altijd enorm geboeid. Als optimistische bourgondiër en levensgenieter wil Suzanne anderen laten zien dat je een hele lekkere balans kunt vinden tussen bewust genieten, relaxen en een fitte en vitale lifestyle #BeYourOwnGuru!

Expert artikelen
Yentl Westerbaan
Yentl Westerbaan

Yentl is opgeleid tot Beweeg- en Leefstijladviseur. Ze coacht mensen omtrent voeding, beweging en stressreductie met als doel verandering van gedrag. Haar grote passie voor een gezonde leefstijl heeft ze weten door te voeren in haar eigen bedrijf Gezonder-Nederland.nl. Ze is jarenlang werkzaam geweest in de fitnessbranche als trainer en heeft vanuit daar een voorliefde ontwikkeld voor krachttraining. Daarnaast houdt ze in haar vrije tijd van koken een goed glas rode wijn.

Expert artikelen
Madelein Varenhorst
Madelein Varenhorst

Madelein is sportfysiotherapeut bij Vondelfysio in Amsterdam. Ze begrijpt als geen ander hoe irritant het is om niet te kunnen sporten door een blessure. Ze ziet in de praktijk regelmatig klachten voorbij komen die voorkomen hadden kunnen worden door meer kennis over het lichaam. Haar doel is om wetenschap begrijpelijk en toepasbaar te maken voor iedereen.

Met specifieke vragen of voor het maken van een afspraak je contact opnemen via madelein@vondelfysio.nl

Expert artikelen