Doe mee tijdens de Glamour Health Challenge 2017! (+ WINACTIE)

Op zondag 18 juni wordt Amsterdam ArenA omgetoverd tot een ware sport- en muziekwalhalla. De Glamour Health Challenge 2017 wordt dit jaar nog groter en nóg spectaculairder dan ooit tevoren. Met toffe special guests zoals Dave Roelvink, Nike-master trainer Larz, Ashley Graham, Anna Nooshin, Rens Kroes and many more belooft het weer een tof event te worden!

BNN presentator Jan Versteegh en Anke de Jong hoofdredactrice van Glamour gaan dit evenement met plezier presenteren. Naast het heftige sportieve programma kan je tussendoor en na afloop meedoen aan alle andere leuke activiteiten of gewoon bijkomen.

Pittige workouts

De Glamour Health Challenge is meer dan een sportevent. Het draait om zelfvertrouwen, lekker in je vel zitten én je als een goddess voelen! It’s all about confidence en de queen of curves Ashley Graham weet daar alles van. Deze powervrouw deelt op deze dag al haar workout-geheimen en daarnaast geeft zij samen met haar personal trainer Morit Summers een pittige workout.

Ook is Donny Roelvink aanwezig en geeft hij tijdens het event een warming-up op de beats van zijn broer Dave. Ja je hoor het goed, ook Dave Roelvink is in the building! Vervolgens geeft Nike-master trainer Larz jullie een Insanity Workout om nooit te vergeten. Tot slot kan je na al deze workouts helemaal losgaan op de beats van de dj’s Sunnery James en Ryan Marciano en onze vrouwelijke dj Sophie Francis. Jij komt toch ook?!

Naast deze workouts zijn er nog veel meer activiteiten waaraan je mee kunt doen:

 • De Triumph Boutique
 • De Glamour Shop
 • De Colgate 2 Minute Health Boost
 • De Estée Lauder Hydration Bar met mini treatments
 • Big photobooth
 • Bubbleballen race
 • Trampoline workout
 • Meet & Greets met signeersessies

Tijd & locatie

Waar: Amsterdam Arena
Wanneer: zondag 18 juni 2017
Tijd: 13:00 uur – 18:00 uur
Tickets: Koop hier je tickets!

Win kaarten voor de Glamour Health Challenge 2017!

Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dit toffe evenement! Extra winkans dus om samen met je vriendin of moeder hier naartoe te gaan. Laat hieronder, via Facebook of Instagram een bericht achter en geef aan waarom jij dit wil winnen! De gelukkige winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht van ons. De winnaars worden donderdag 15 juni bekendgemaakt!

3 thoughts on “Doe mee tijdens de Glamour Health Challenge 2017! (+ WINACTIE)

 1. Willemijn zegt:

  Ik zou dolgraag mee willen doen! Sinds een tijdje zijn ik en een vriendin beiden meer aan het sporten. Het zou leuk zijn om te zien hoe ver we daadwerkelijk vooruit zijn gegaan en om nieuwe sporten uit te proberen 🙂 en natuurlijk voor een dosis inspiratie en motivatie!

 2. Anke zegt:

  Leuk zeg! Ik zou graag meedoen met mijn super fitte moeder (; Zij is voor mij het bewijs dat je nog steeds allerlei soorten sport kan doen als je boven de 50 bent en hoop op die leeftijd net zo fit te zijn als zij!

 3. Priscilla van Oostende zegt:

  Gefeliciteerd Anke en Willemijn!

  Jullie hebben allebei één duoticket gewonnen voor de Glamour Health Challenge op zondag 18 juni! Jullie ontvangen zo snel mogelijk van ons een e-mail.

  Liefs,

  Priscilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *