Hoe reageer jij als iemand je mooi vindt? Boost your power! Video #13

Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel!

“ Beauty is not flawless, it shines even through your imperfections”

Complimentje

Is het niet gek dat de meeste mensen verbaasd reageren wanneer iemand zegt dat ze mooi zijn? Is het niet vreemd dat mensen het gevoel hebben dat ze voor de gek worden gehouden op het moment dat iemand enigszins random een compliment geeft? Ik vind het zo vermoeiend dat de wereld doordrongen is met negativiteit.

People react to being called beautiful

Ik vind dit filmpje indrukwekkend. Het laat zien hoe mensen reageren op een compliment en toont wat deze lieve woorden in hen losmaken. Iedereen heeft iets moois in zich. Jouw buurvrouw, jouw tante, jouw baas maar ook jijzelf. De wereld fleurt op als iedereen iets positiever tegen elkaar zou zijn. Is this too hippy? Misschien… Maar de reacties van deze mensen geven mij een warm, goed gevoel. Ik zou me zo’n wereld vol positiviteit graag eigen maken. Schoonheid zit in alles; in anderen en in jou. Nu is het aan ons om het naar boven te laten komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *