Boost your power! Video: Moms empower Kids

Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Daarom delen we iedere week een inspirerende video en quote! Met deze keer een video over het combineren van een fitte leefstijl met het ouderschap. Deze power boost video is speciaal voor alle moeders!  

“Here is to strong women, may we know them, may we be them or may we raise them.”

De video is van Coffee Blocks. Campagne: Moms empower kids.

Mama’s, kom uit je comfortzone!

In een ideale wereld duik je nadat je de kids naar school hebt gebracht zelf nog even een paar uur de sportschool in. Neem je daarna een uitgebreide douche, kleed je je rustig om en heb je zelfs nog tijd om een gezonde lunch klaar te maken. Helaas moet je vaak gelijk door naar je werk of ligt er thuis nog een stapel was op je te wachten.

Veel moeders staan hierdoor vaker langs de lijn dan dat ze zelf in de sportschool zitten. Dat is hartstikke zonde! Dus mama’s kom uit je comfortzone en ga de uitdaging aan! In plaats van langs de kant van het voetbalveld te staan kijken, kun je in de tussentijd ook een rondje hardlopen. Spreek af met meer voetbalmoeders, zou houden jullie elkaar gemotiveerd als het slecht weer is of wanneer iemand moe is na een lange dag. Don’t let a little negativity, kill your vibe!

Tips and tricks

De tijd van naar de sportschool gaan wanneer je wilt, is als je moeder wordt voorbij. Thuis sporten is daarom een goede oplossing. Tegenwoordig zijn er ook veel trainingen zoals ‘Insanity Onlinete downloaden, zo kun je thuis je eigen virtual reality work out doen!

Schaf een dik yoga-matje aan en je bent al klaar om een aantal oefeningen te doen! Natuurlijk zal het soms wel eens voorkomen dat je kleintje begint te huilen wanneer je net lekker bezig bent. Maar je kunt dit ook zien als een verplichte pauze tussendoor, even uithijgen. Mocht jouw baby’tje nou niet zo snel terug in slaap willen vallen, kun je rustig rondjes lopen met de kleine in je arm, zo blijven je spieren warm.

You can do this!

Jij bent het grootste rolmodel voor je kinderen. Laat zien dat geen uitdaging te groot is, geen droom onbereikbaar en dat je alles kunt doen zolang je er maar voor werkt. Het is niet gemakkelijk om het moederschap, je baan en een gezonde levensstijl te combineren maar als je het echt wilt, kun je het. En als jij fitter in je vel zit, zullen je kinderen dat ook merken! Onthoud waar je het voor doet!

 

Bron:

Coffeeblocks.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *