Boost your power! Video #15 ‘Miss Real’

Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Deze keer een video over ‘echte’ schoonheid. Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel!

Als je nu even opkijkt van jouw computer en het eerste tijdschrift pakt dat je ziet. Werp een blik op de cover; wat zie je? Waarschijnlijk zie je een model, maatje 34 en hier en daar een beetje geretoucheerd. Geen oneffenheid te bekennen. Ze is mooi.

Echte schoonheid

Dit zou niet langer het geval moeten zijn als het aan Kim Out en Muriel Ooninxc ligt. Zij hebben een fantastisch idee bedacht. Een glossy tijdschrift genaamd ‘Miss Real’ met alle ins-en-outs over mode, psychologie, kunst en items over alledaagse kwesties. Tot dusver nog niet zo veel verschil vergeleken met andere tijdschriften, hoor ik je denken, maar deze eenmalige editie wordt volledig gewijd aan ‘echte schoonheid’. De modellen zijn van alle maten en soorten. Éín-de-lijk een tijdschrift met vrouwen erin zoals jij, ik, en negentig procent van de vrouwen zijn afkomstig uit Nederland.

“A Smile is the Best Make-up Any Girl can wear”

Ik vind dit heel tof. Artikelen die benadrukken hoe fijn stevige billen zijn – check. Items die de geschikte kleding voor ieder figuur aanprijzen – check. Fotoshoots met de hipste kleding van het moment – check. Een aantrekkelijke kaft met kleurrijke en prachtige opmaak op iedere bladzijde – check. Vergeleken met andere tijdschriften doet het zeker niet af aan de kwaliteit.

Het filmpje hieronder neemt je mee door de making of van het tijdschrift. De hoofdredactrice kampt met een eetstoornis en heeft zo precies een beeld van wat ze in het tijdschrift naar voren wil laten komen. Ik vind het heel cool! Wij willen dit tijdschrift opnieuw een podium geven en hopen dat Sanoma deze vette (ha-ha) editie in de toekomst nog vaker gaat uitbrengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *