Boost your happiness! Video #10

Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel!

“Happiness is best when shared with others”

Wat maakt jou nou echt gelukkig? Een middagje sporten? Tijd spenderen bij familie? Lekker eten? Successen boeken op school of jouw werk?

Heb jij altijd gedacht dat gelukkig zijn in jouw hoofd zit, iets is wat je van binnen voelt? Ik dus ook! Dit filmpje draait deze gedachte op z’n kop door een hele andere benadering tegenover geluk te geven. Kijk nu dit filmpje en aanschouw een korte uitleg over waar geluk, volgens de auteurs, echt vandaan komt.

Volgens deze man komt gelukkig zijn volledig voort uit het allerbeste in anderen naar boven halen. Er voor mensen zijn; anderen mensen een helpende hand aanbieden; naast iemand staan; uit de schaduw stappen om er te zijn. Sympathie is het grootste instinct van de mens.

Interessant vind je niet? Na het kijken van het filmpje besloot ik deze theorie te testen in mijn dagelijkse leven. Een dag zette ik in het teken van hulpvaardig zijn voor anderen. “Laura, wil je mij naar mijn werk brengen” Ja hoor. “Laura heb je zin om mee boodschapjes te doen?” I’m in. “Kun je even een trappetje vasthouden” Is goed. En ja, het voelt wel goed! Zodra jij bereid bent meer te doen voor een ander, een ander alles te gunnen, dan klinkt het aannemelijk dat anderen dat jou ook toewensen en het geluk in je gezicht geblazen wordt.

Let’s give it a try.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *