Boost je Instagram feed met een Instagram butler op zonvakantie!

De leukste Instagram posts hebben is tegenwoordig echt een must. Een tripje naar de zon is het ideale moment om je Instagram feed on point te maken. Een Instagram butler die de perfecte foto’s voor je maakt is dan toch ideaal? Hoef jij je arme moeder of vriend niet meer lastig te vallen voor een foto.

Op de Malediven is dit mogelijk, how awesome?!  Het Conrad Maldives Rangali Resort op de prachtige Malediven biedt nu een zeer handige Instagram butler aan die jouw vakantie helemaal Instagram-waardig voor je vast legt.

Insider

Het hotel is het eerste hotel die een Instagram butler aanbiedt als bizarre faciliteit. De butler kent het eiland natuurlijk een stuk beter dan de gasten en kent zo ook de perfecte plekken voor de ideale foto. De faciliteit bevat een tour dat bestaat uit de mooiste plekken op het eiland voor een foto, ook wel #Instarail genoemd. De butler zal de gasten uitgebreid vertellen over de fotogenieke locaties en zal daarnaast ook aangeven wat de perfecte tijden zijn voor een mooie foto. De Instagram butler weet ook hoe de beste foto’s gemaakt kunnen worden en welke angle het meest flatterend is. De butler zal tijdens het verblijf alleen suggesties geven, verder bepaal jij hoe je de foto maakt en hoe je op de foto staat.

Activiteit

Voor de yogalovers onder ons is er ook de mogelijkheid om een yogales te volgen op één van de prachtige locaties op het eiland. Daarnaast kan je ook toffe foto’s laten schieten in het eerste glazen onderwater restaurant. De foto’s zullen in ieder geval niet saai zijn!

Wie heeft er nog een Instagram husband nodig als je op vakantie kunt gaan met een Instagram butler?

2 thoughts on “Boost je Instagram feed met een Instagram butler op zonvakantie!

  • FITGIRLS Redactie zegt:

   Hi Lisa,
   Wat leuk dat je reageert! Wij vinden het ook echt te crazy voor woorden maar super leuk! Zo zie je maar weer dat de wereld ontzettend aan het veranderen is, we like it, jij ook?
   Liefs Roxy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *