Binnenkort worden de allereerste 4DX bioscopen in Nederland geopend!

Vandaag is het Tweede Pinksterdag, wat betekent dat veel van jullie waarschijnlijk vrij zijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor de derde dag op rij in het zonnetje te gaan liggen, maar de bioscoop is natuurlijk ook altijd een goed idee. En laat er nou net een leuk bios nieuwtje naar buiten zijn gebracht: Pathé brengt de 4DX bioscopen naar Nederland! 

Naast Oslo en Parijs is Nederland dan eindelijk aan de beurt voor de 4DX bioscopen. Door een samenwerking van Pathé met Dolby Cinema en 4DX wordt jouw filmmomentje in één woord GE-WEL-DIG! Deze nieuwe bioscopen zorgen ervoor dat de film nog echter lijkt en je er helemaal in op kunt gaan. Dit komt door de verschillende effecten die in de stoel voor jou bevestigd zijn en om je heen in de bioscoop.

De 4DX effecten

De stoelen in de 4DX zalen beschikken over verschillende gadgets. Allereerst kunnen ze naar achter, voren, omhoog en de zijkanten  bewegen. Ook kunnen de stoelen trillen, wat in sommige films voor extra sensatie kan zorgen. In de stoel die voor je staat zijn apparaten verwerkt die regen en wind kunnen nabootsen. Hiernaast zorgen ventilatoren aan de zijkant van de bioscoop, flitsers, rook- en en een sneeuwmachine ervoor dat bijna elke klimaat kan worden nagemaakt. Ben jij klaar om het uit te testen?

Bron foto: Bright.nl

One thought on “Binnenkort worden de allereerste 4DX bioscopen in Nederland geopend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *