Better Event 2015

Fitgirls.nl wil jou graag informeren over de allerleukste en inspirerende evenementen op het gebied van voeding, beweging en lifestyle. Zo stonden we afgelopen weekend op Fierce Festival en deden we collectief mee met de Nike Women’s Run in Amsterdam. Het volgende gave event staat al weer voor de deur! Aankomend weekend (23 en 24 mei) wordt Better Event 2015 in het Amtrium van de RAI georganiseerd. 

Alleen het allerbeste

Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om zich fitter te voelen, is de vraag naar natuurlijke producten en diensten de laatste jaren enorm toegenomen. ‘Better’ is dé beurs waar gezondheid, pure voeding & verzorging, beweging en eerlijke producten samenkomen.

Je vindt hier de meest kwalitatieve en toonaangevende bedrijven met hoogwaardige merken. Allemaal met een ecologische, eerlijke, biologische, pure of ambachtelijke afkomst. Van voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma’s; van alles heeft de organisatie van ‘Better’ het allerbeste en het meest natuurlijk in zijn soort gevonden. Kijk, daar worden wij FitGirls nou blij van!

Workshops en sprekers

Tijdens ‘Better’ kun je deelnemen aan interessante workshops, proeverijen en productpresentaties. Ook worden er yoga-, sport- en ontspanningstrainingen en boeiende lezingen van toonaangevende sprekers gegeven. Auteurs, artsen en andere experts delen hun laatste insights met je! In het programma zagen wij onder andere Jesse van der Velde en Ralph Moorman staan. Zorg dat je op tijd een plekje reserveert bij jouw favoriet!

Kids corner

Ook aan de kleine fitte mensjes is gedacht. In de ‘Better Kinderhoek’ vinden beide dagen diverse kinderactiviteiten plaats zoals een workshop poppetjes maken en gezonde cup cakes versieren.

Organisatie

De organisatie is in handen van Amber Albarda. Amber is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze organiseert landelijke evenementen en workshops over voeding en gezondheid, geeft lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar zevende boek bezig. Voordat ze zich met voeding en gezondheid ging bezighouden was ze jarenlang adjunct hoofdredacteur van het toenmalige tijdschrift Miljonair.

Praktische informatie

Openingstijden

Zaterdag 23 mei 10.00 – 19.00 uur

Zondag 24 mei 10.00 – 18.00 uur

Locatie

Amtrium, Amsterdam RAI, Europaplein

Parkeren en route

De RAI beschikt over voldoende parkeergelegenheid. P 9 ligt naast het Amtrium, waar Better plaatsvindt, en is speciaal gereserveerd voor onze bezoekers.

Toegangsprijs

Aan de deur                 € 15,- per persoon, betalen alleen met pin!

Voorverkoop online     € 10,- per persoon

Kinderen tot 4 jaar       gratis toegang

Bezoek hier de website voor alle deelnemende bedrijven en het complete programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *