Fitgirls.nl behind the scenes! #9

Elke eerste dag van de maand geven we je een update van alle ontwikkelingen op Fitgirls.nl. Wat gebeurt er achter de schermen? Wat maakten de fitgirls deze maand allemaal mee? Lees snel verder en kijk mee wat er allemaal gebeurde in de maand januari.

#Back2Basic

De maand januari stond in het thema van #back2basic. Een succesvol jaar, begint bij een goede basis. Een goede basis is een noodzakelijk fundament om verder op te kunnen bouwen. De basis moet eerst stabiel zijn, anders ontstaat de kans dat later alles instort wat je hebt opgebouwd. Dat zou zonde zijn want voor een goede basis heb je echt niet veel nodig!

We deelden een aantal #back2basic recepten met jullie, zoals huisgemaakte pindakaas of bami kruiden. Maar ook blogs van onze experts met handige tips of inspirerende verhalen!

In februari zullen we #Back2Basic verder uitbreiden. Jullie kunnen maandelijks een column verwachten van de redactie van Fitgirls.nl: Dani, Lizzy, Laura en Maaike. Ook zullen er meer expert blogs aankomen en interessante en kritische blogs over alle food en fitness hypes. 

154

Cenzaa beautyblogger

We hebben er een beautyblogger bij! Nancy zal vanaf nu ons team versterken. Nancy is 28 jaar en eigenaresse van het bedrijf BeautyFit Zaandam. Nancy is schoonheidsspecialist en werkt uitsluitend met het merk Cenzaa. Een merk van eigen bodem gebaseerd uit liefde voor de mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden; Science & Nature, honderd procent natuurlijke ingrediënten in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken in combinatie met de producten en behandelingen.

Nancy zal ons de komende tijd in haar blogs veel leren over een goede reiniging voor je huid, verzorging van binnenuit, huidveroudering tegen gaan en huisverbetering op meerdere vlakken. Lees hier haar eerste blog! Benieuwd naar de producten van Cenzaa? Dani heeft er al een aantal getest, check het hier!

 

Beauty salon

Tavi Castro

Onze Lucky basterd Dani mocht kennis maken met de enige echte Tavi Castro! Tavi is eigenaar van Body Engineers en één van de beroemste fitnesscoaches van Nederland!

tavi castro fitgirls

 

Our quote ‘Strong is Size Perfect’ suits him well!

Nike #BetterForIt

Tijdens de Nike Women Week gaf Robby Nelson een kickboxing high intensity cardio training in de Nike Store te Amsterdam. Het ‘double trouble’ trainingsprogramma combineert HIIT principes zoals push ups en burpees met coördinatie training en de trap- en stoot technieken van het kickboksen. Onze redactiechicks waren erbij!

“Met een blik naar links zag ik hoe Maaike de ene naar de andere oefening goed, gefocust en gecontroleerd kon uitvoeren. Zij kon van alle setjes wel het dubbele aantal doen, terwijl ik halverwege zat te puffen op de grond.”

Lees hier hoe het Laura en Maaike verging.

01

Nieuwjaarsborrel

Dinsdag 26 januari was het dan eindelijk zo ver en hielden wij onze Fitgirls.nl nieuwjaarsborrel. We kwamen bij elkaar met onze bloggers en ambassadeurs in Daan’s Deli te Amsterdam (waar je overigens heerlijk kunt eten!). In deze gezellig hotspot vierden we de successen van het afgelopen jaar, maakten de bloggers kennis met het (vernieuwde) Fitgirls.nl team en presenteerde Dani de plannen voor het nieuwe jaar. Ook verrasten wij de bloggers met een nieuwjaarscadeautje uit de #BornReal collectie; iedereen kreeg een top/hoody en tasje passend bij haar persoonlijkheid.

Het was een zeer geslaagde avond! Enorm gezellig om iedereen weer te zien, bij te kletsen en alle ideeën met elkaar te delen. We hebben enorm veel zin in wat 2016 ons allemaal gaat brengen en om Fitgirls.nl met elkaar nog een groter succes te maken.

Women empower women!

borrel fitgirls team

Healthy Fest

Hold your horses! Op 3, 4 en 5 juni zal de eerste editie van Healthy Fest zijn en Fitgirls.nl is er natuurlijk bij! Healthy Fest geeft je de kans om een weekend lang te genieten van alles wat te maken heeft met een fitte lifestyle. Ben jij een echte healthfreak, sportfanaat, yogagoeroe of wil je juist beginnen met een fitte levensstijl? Dan wil je dit unieke weekend niet missen. Leer, sport en geniet drie dagen lang van alles wat Healthy Fest jou en je vrienden te bieden heeft!

Fitgirls.nl is nauw betrokken bij de organisatie. Tijdens het weekend zullen wij ook trainingen, workshops en lezingen verzorgen samen met onze experts, bloggers en ambassadeurs!

Kijk hier voor meer info!

03

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *