Fitgirls.nl behind the scenes #8

Elke eerste dag van de maand geven we je een update van alle ontwikkelingen op Fitgirls.nl. Wat gebeurt er achter de schermen? Wat maakten de fitgirls deze maand allemaal mee? Lees snel verder en kijk mee wat er allemaal gebeurde in de maand december. Daarnaast geven we een kort jaar overzicht en delen we onze doelen voor 2016.

Webshop

Op vijftien december lanceerde Fitgirls haar eigen webshop met de eerste fashion collectie!  Al onze items versterken onze visie, zijn op elk moment te dragen en kun je combineren met je eigen favoriete looks. Tanktops, t-shirts, sweaters, hoodies, jackets en zoveel meer. Van badass tot classy. Van sporty tot comfy! Alle kledingstukken hebben een unieke boodschap speciaal voor jou. Wij dagen je uit om het leven op te zoeken in alle uitersten en stimuleren jou om de (life)style te vinden die bij jou past. Elke maand vind je in de webshop nieuwe items en elk seizoen vind je hier een gehele nieuwe collectie.

 

collectie fitgirls

born real fitgirlswebshop fitgirls

Feestdagen

Natuurlijk is het belangrijk om op je voeding te letten maar tijdens de feestdagen mag er ook genoten worden. Daarom deelde we extra lekkere en feestelijke recepten die stiekem toch rijk aan voedingstoffen waren. Zo deelden we een recept voor glutenvrije pepernoten met jullie, overheerlijke vegan cheesecakes en een verantwoord recept voor gevulde kipfilets. We hopen dat jullie ervan genoten hebben!

kerst fitgirls quote

Daarnaast gaven we jullie een klein kerstcadeautje in de vorm van een winactie. De prijs was een kerstbrunch voor twee personen bij YAY healthstore & more.

yay winactie kerst brunch fitgirls

 

Nieuwe uitdagingen

Lizzy en Daphne gingen beiden een nieuwe sportieve uitdaging aan. Daphne ging de kettlebel special bij Workout Amsterdam. Tijdens deze special werk je in een kleinere groep aan kracht en conditie met behulp van de populaire kettlebel. Een tip van Daphne; kleed je niet te warm aan! De intensieve training gecombineerd met de fanatieke medeleerlingen zorgt ervoor dat je gegarandeerd gaat zweten. Ze heeft zich tijdens de trainingen geen moment verveeld en was onwijs blij met de persoonlijke aanpak.

Lizzy gooide het over een hele andere boeg en probeerde Bodytec. Omdat zij het maximale wilde bereiken in minimale tijd was dit de ideale oplossing. Een training van twintig minuten met Bodytec staat gelijk aan een work-out van drie uur! Zo’n training met elektronen klinkt misschien vreemd maar de resultaten spreken voor zich; Lizzy zag haar lichaam al na een aantal weken veranderen.

Kettlebel

lizzy fitgirls

Van burn-out naar girlboss

Tegenwoordig lijkt het bijna normaal dat vrouwen onder de dertig een burn-out krijgen. Wij vinden dit een zorgelijke ontwikkeling en gaan in het nieuwe jaar meer content besteden aan dit onderwerp. Hoe je een burn-out kan voorkomen, hoe je er mee om gaat en vooral hoe je er van kunt herstellen. We willen je laten zien dat je juist sterker uit zo’n moeilijke periode kunt worden. Zelfverzekerder, fit en happy!

“De grootste les die ik heb geleerd vanuit mijn burn-out is dat het doel helemaal niet belangrijk is maar juist wat je doet, in elke minuut dat je leeft. Dat je elke dag kiest voor de dingen die jou als persoon verrijken.”

dani fitgirls

Dani deelde haar persoonlijke verhaal op Fitgirls.nl. Je leest het hier !

Mijlpaal

In december telden we onze zegeningen met het thema #Countyourblessings. Deze mijlpaal staat zeker op onze lijst met geluksmomentjes! Ons doel was om voor het einde van het jaar de 20.000 volgers te bereiken. And we did it! BEn daarbij is onze hashtag #FITGIRLSNL maar liefst 50.000 keer gebruikt op social media en onze mission statement qoute #STRONGISSIZEPERFECT zelfs 15.000 keer. Beter kunnen wij het jaar niet afsluiten. Super trots en allemaal dankzij jullie commitment het afgelopen jaar! Hierbij willen we onze volgers bedanken!

volgers fitgirls

Jaarevaluatie

Het Fitgirls.nl team sloot het jaar af met een brainstormsessie waarbij we het afgelopen jaar evalueerden maar bovenal plannen maakten voor het nieuwe jaar! 2015 was een heel succesvol jaar waarin we onze eerste grote #LETSGETREAL campagne lanceerden die al snel viral ging. Het was geweldig om te zien hoe veel vrouwen de uitdaging aan gingen en zich van hun kwetsbare kant lieten zien. Een andere mijlpaal was de unieke Fitgirls.nl salade die bij Juice & Salad besteld konden worden en als klap op de vuurpijl brachten we de eerste Fitgirls.nl lifestyle collectie uit zodat onze visie ook letterlijk uitgedragen kan worden. Verder gingen we een aantal succesvolle partnerschappen aan, verwelkomden we een aantal nieuwe bloggers en verbeterden we de structuur van de website.

Doelen 2016

In 2016 gaan we door met het vernieuwen van de website zodat deze nog beter laat zien wie we zijn en wat ons doel is! Verder hopen we jullie meer van ons zelf te laten zien in onze blogs maar ook door middel van audiovisuele content. Ja, je leest het goed; Fitgirls.nl gaat vloggen! Maar er komen nog meer grote dingen aan! We zijn momenteel druk bezig met de jaarplanning en het organiseren van campagnes, evenementen en workshops die aansluiten bij de seizoenthema’s. Fitgirls.nl doel hierbij is het promoten van een gezonde, krachtige leefstijl voor en door jezelf. We gaan ons in het nieuwe jaar meer richten op het versterken van je innerlijke fitheid waarbij mindset centraal staat. Hopelijk gaan we jullie ontmoeten bij deze evenementen want we hopen ook meer van JOU te zien. Samen maken we het verschil!

Maar eerst beginnen we het nieuwe jaar fris en met een schone lei. De eerste maanden van 2016 gaan we terug naar de basis. Terug naar jezelf, wat jij wil en wat jouw doelen zijn. Fitgirls.nl wil je hierbij helpen zowel op het gebied van voeding en sport maar vooral als het gaat om je mindset. Een positieve start begint immers in je hoofd!

Happy New Year!

One thought on “Fitgirls.nl behind the scenes #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *