Beauty: Heeft je huid een boost nodig? Probeer nu het nieuwe ‘HydraFacial’ met korting!

Ik ben fan van gezichtsbehandelingen, maar mis soms wel het zichtbare resultaat. Ik heb altijd issues met mijn huid; veel pigmentvlekken en van nature een gemengde, vochtarme huid. En ondanks dat ik het goed verzorg, zocht ik een behandeling die mijn huid een flinke boost kon geven! Ik kwam bij Hayeda van FaceFactory en zij raadde me haar nieuwste behandeling aan: HydraFacial. Na de eerste behandeling had mijn gezicht gelijk een ‘glow’, zag ik dat de poriën waren vernauwd en mijn huid veel ‘schoner’ aanvoelde. Natuurlijk is de basis: goede voeding, voldoende rust en water drinken essentieel voor een gezonde huid, maar dit is toch wel erg fijn als aanvulling!

Je kunt de Signature HydraFacial behandeling nu ook proberen met 20% korting bij FaceFactory. HydraFacial is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling en is geschikt voor alle huidsoorten (zelfs bij een zeer gevoelige huid).

Een Hydrafacial Signature behandeling bestaat grofweg uit 3 stappen:

Stap 1: Reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie) en Milde peeling (zonder irritatie) om vuil uit de poriën te halen

Stap 2: Het HydraFacial apparaat zuigt diepe onzuiverheden weg, pijnloos.

Stap 3: Antioxidanten en hyaluronzuur worden toegevoegd om de huid te voeden en beschermen.

Het is effectief bij:

  • Rimpels of fijne lijntjes: hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
  • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
  • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
  • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Na de behandeling is je huid stralend en heeft een mega glow.

Naast een Signature HydraFacial behandeling kan ook gekozen worden voor specifieke, aanvullende serums. Ieder serum bevat cruciale ingrediënten die volledig aansluiten bij je eigen huidconditie.

Gebruik de kortingscode: FITGIRLS EN KRIJG 20 % KORTING OP JE BEHANDELING.  –  KLIK HIER.

**De kortingscode is geldig voor behandelingen boven de € 100, en geldig tm eind maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *