#Back2Basic: Een succesvol jaar start met een goede basis

De maand december stond vooral in het teken van #countyourblessings. Het was een mooi moment om extra dankbaar te zijn voor de lessen die je hebt geleerd, de mensen om je heen en om bewust te genieten. Goed om hierbij stil te staan en dit ook weer mee te nemen in het nieuwe jaar waar alles voor je gevoel weer een nieuwe kans krijgt! Laten we het samen goed starten. Wij zijn er klaar voor en gaan elke kans benutten, jij ook?

Misschien klinkt het corny maar als het nieuwe jaar start dan wil ik terug naar de basis. Elk moment van het jaar zou de basis goed moeten zijn maar in januari voel ik de extra motivatie. Ik wil alles op orde hebben en alles wat ik heb geleerd in het afgelopen jaar direct toepassen. Het gevaar is echter, dat we alles belangrijk vinden en we overal succesvol in willen zijn. Daardoor onstaat de kans dat je niet datgene kiest wat voor jezelf echt het verschil gaat maken dit jaar.

Succesvol worden, begint bij een goede basis. Een goede basis is een noodzakelijk fundament waar je op kan gaan bouwen. Dat fundament moet eerst stabiel zijn anders heb je kans dat later alles instort wat je hebt opgebouwd. Dat zou zonde zijn want voor een goede basis heb je echt niet zoveel nodig! Toch is het lastig om je prioriteiten te stellen omdat we juist alles zo belangrijk vinden! No worry, help is on the way! 

Januari en februari #Back2basic

Niet voor niets is rust, reinheid en regelmaat het beste advies wat de dokter geeft als je lichaam en geest uit balans zijn. Als we het hebben over de basis van onze mindset dan bedoelen we vooral je innerlijke rust maar ook je innerlijke power. We leren je om dicht bij jezelf te blijven en stimuleren jou om datgene te vinden wat jij belangrijk vindt. Want als je dicht bij jezelf blijft, zul je altijd de juiste keuzes maken en dit heeft direct effect op je eigen geluk en succes! We leren je daarbij om prioriteiten te stellen en goed te plannen. Zo zul je efficiënt en relaxed naar je doelen toe werken.

Daarbij zijn goede voeding, beweging en ontspanning de basis ingrediënten voor een succesvol jaar. Ons lichaam kan pas op haar best functioneren als deze drie basis elementen in balans zijn. Die balans vinden we maar al te lastig want hoe vind je nu JOUW balans en iets wat altijd werkt? En hoe houd ik mijn balans echt in balans? Genoeg vragen waar wij je mee zullen helpen. We leren je om consistente keuzes te maken maar ook om lief voor jezelf te zijn. Falen bestaat bij ons niet, slechts progressie -en leermomenten!

152

Wat kun je nog meer verwachten in het nieuwe jaar?

Vanaf het moment dat we in 2014 online gingen, is het onze missie geweest om jou te inspireren de sterkste versie van jezelf te woorden. Een goede basis is essentieel om een sterk fundament aan te leggen, maar om te groeien en je doelen te bereiken, is het ook belangrijk dat je een schop onder je kont krijgt! Ja, je hoort het goed. Als je in je comfortzone blijft gebeurt er namelijke he-le-maal niets! Het moment dat je de uitdaging aangaat door keuzes te maken die buiten je comfortzone liggen, dat zijn de momenten waar jij het verschil voor jezelf gaat maken. Het zijn juist die momenten waar jij groeit als persoon. Durf te kiezen voor je eigen dromen en durf buiten de lijntjes te kleuren. Alles daarbuiten is wie jij echt bent! Puur, creatief en uniek! Dat is wat wij stimuleren! Dat doen we middels onze content maar we zullen dit jaar ook veel meer offline activiteiten organiseren met onder andere:

  • Mindset workshops o.a. over het voorkomen en herstellen van een burn-out en het opbouwen van een positief zelfbeeld.
  • Actieve evenementen in samenwerking met partners
  • Video campagnes waar we jou uitdagen om je innerpower te ontdekken

Elke twee maanden veranderen we van thema en van campagne. In maart en april zullen we je uitdagen uit je comfortzone te komen. You are gonna be ‘fearless & killing’ it! Maar voordat we aan de slag gaan, vraag jezelf eerst dit af. Het nieuw jaar is van jou. Wat ga jij ermee doen? 

One thought on “#Back2Basic: Een succesvol jaar start met een goede basis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *