Advies voor een gezonde huid van Beauty expert Nancy

Iedereen wilt er zo lang mogelijk jong uitblijven zien, maar hoe doe je dat? Ik zal jullie mee nemen in mijn wereld waar Beauty op één staat. Dat is namelijk mijn passie; op een natuurlijke manier, stralend en mooi ouder worden! Je mag best zien dat je ouder word maar dit kan samen gaan met een gave, glanzende en mooi uitziende huid. De komende tijd kan ik je veel leren; je huid reinigen, verzorgen van binnenuit, huidveroudering tegen gaan, huidverbetering op meerdere vlakken en nog veel meer! Met tien jaar ervaring als schoonheidsspecialiste werk ik als Skin Expert met Cenzaa!

Mijn naam is Nancy Grapendaal, 28 jaar en zeer gemotiveerd om mijn dromen waar te maken! Ik woon in Zaandam met mijn verloofde Roy, die ik volledig mee heb gesleurd in mijn passie voor ons eigen bedrijf. BeautyFit Zaandam bestaat uit 2 werelden: helemaal tot rust komen bij Beauty én werken aan je lichaam & conditie bij Fit.

beauty

Let’s talk about Cenzaa

Cenzaa is een cosmetica merk dat uitsluitend verkocht mag worden bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten én je moet volledig Cenzaa geschoold zijn. Een merk van eigen bodem gebaseerd uit liefde voor de mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen, met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken in combinatie met de producten en behandelingen.

Waarom een bezoek aan de schoonheidsspecialiste?

Regelmatig hoor ik dat een heleboel vrouwen nog nooit bij een schoonheidsspecialiste zijn geweest. Ondertussen vang ik ook op dat ze de rimpels, onzuiverheden, pigmentvlekken en de roodheid zo vervelend vinden en alles al geprobeerd hebben (en niets werkt!). Dan gaan bij mij alle alarm bellen alweer rinkelen, want ben je wel eens bij een schoonheidsspecialiste geweest? Nee? De schoonheidsspecialiste is de eerste stap richting huidverbetering. Iedere schoonheidsspecialiste heeft een intensieve opleiding moeten volgen om allerlei huidproblemen aan te kunnen pakken. Wake-up call… Een schoonheidsspecialist is hierin gespecialiseerd! Waarom zou je naar een schoonheidsspecialiste gaan:

 1. Couperose
 2. pigmentvlekken
 3. onzuiverheden, puisten, gerstekorrels of mee-eters
 4. rimpels
 5. wallen

Deze vijf voorbeelden geven de behoefte aan van de huid.

Denk dus niet bij jezelf, ach dat hoort bij het ouder worden maar doe er wat mee. Je huid laat aan je zien dat hij wat nodig heeft. Vocht, bescherming, reiniging, ingrediënten of verzorging.

Helaas valt het mij op dat de meeste vrouwen verkeerde producten gebruiken voor hun huid. Of ik hoor dat er weinig tot geen reinigings producten voor de huid worden gebruikt. Voor een uitgebreide huidanalyse kan je naar de schoonheidsspecialist die jou kan helpen met een:

 1. vette huid
 2. droge huid
 3. gecombineerde huid
 4. rijpere huid
 5. gevoelige huid

Een vette huid hoef je niet uit te drogen, door te veel uitdrogende producten langere tijd te gebruiken zal je huid beschadigen en volledig uit balans raken. Zo heeft een droge huid geen vette creme nodig, maar een volledige reiniging en verzorging die ervoor zorgt dat het vocht gehalte maximaal blijft en optimaal wordt gevoed met de juiste ingrediënten. Een gecombineerde huid is nog lastiger want je voorhoofd voelt vet en je wangen zijn dan juist droog?! Helpp.. de rimpels komen dan pakken we toch gewoon de anti rimpel crème (van TV!). Zonder dat we weten wat we nou precies op onze huid smeren. Iedereen met een gevoelige huid gebruikt het liefst zo weinig mogelijk, en als je dan eindelijk (na tien verschillende merken)  iets hebt gevonden wat goed voelt stap je daar nooit meer vanaf. Maar wat als ik je vertel dat de huid flink uit balans is omdat hij niets gewent is? Iedere keer weer een ander merk of meerdere merken door elkaar zorgen ervoor dat je huid gestrest raakt en dus uit balans en daarom zo gevoelig! Extra lief moet je zijn voor je gevoelige huid, geef hem wat hij nodig heeft… en wat is dat dan? Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist zodat wij jou precies kunnen vertellen hoe je verder kunt.

Wist jij dit allemaal? Of heb je ook al zoooveel producten geprobeerd? Daar zit helaas ook het probleem…

Everyday cenzaa

Het reinigen is een heel belangrijk onderdeel voor een mooie huid. Een goeie basis reiniging hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. De basis reiniging start met minimaal 3 producten iedere ochtend en avond, waarom? Dat vertel ik je de volgende keer! De 6 succesvolle stappen naar maximale huidverbetering zijn:

 1. reiniging
 2. diepte reiniging
 3. serum
 4. 24h crème
 5. masker
 6. beschermen

Waarom is het zo belangrijk om je huid te reinigen en waarom al die stappen? Nieuwsgierig? In de volgende blog lees je meer!

Wil je weten hoe precies de 6 stappen uitgevoerd dienen te worden? Lees dan meer over het Cenzaa 6 stappenplan op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *