De vijf leukste maaltijdboxen op een rij

Ook zo’n hekel aan lange rijen bij de kassa en gesleep met zware boodschappentassen? Of vind je het lastig om elke week gezonde maaltijden te bedenken? Dan hebben wij de oplossing: bestel een maaltijdbox! Alle ingrediënten voor je maaltijd plus recept in een box, bij jou thuis afgeleverd. Nu hoef je zelfs je boodschappen niet meer zelf te doen. 

Dat alles online te verkrijgen is, wisten we allang. Supermarkten speelden hier al eerder handig op in met online bestelservices. Maaltijdboxen geven echter weer een nieuwe invulling aan het online shoppen. Maar het internet zou het internet niet zijn, als er geen overload aan keuze was. Wij hebben daarom onze vijf favorieten voor jou op een rijtje gezet!

HelloFresh

HelloFresh kwam als één van de eerste op de markt met de zogenoemde maaltijdboxen. Sinds kort werken ze samen met Jamie Oliver. Dit houdt in dat er iedere week één recept van deze topkok in de maaltijd box is te vinden. Een box bevat alle ingrediënten voor drie maaltijden met de bijbehorende recepten. Een groot pluspunt: je bent niet verplicht iedere week een box te bestellen.

hello fresh fitgirls

Foodora

Heb je geen zin om te koken? Haal je favoriete restaurant in huis! Bij Foodora kun je het eten van restaurants die geen bezorgservice hebben, bij je thuis laten brengen. Per fiets, dus nog milieuvriendelijk ook. Helaas is dit nu alleen nog mogelijk in Amsterdam maar ze zijn, lucky me, bezig met een uitbreiding naar andere steden.

foodora fitgirls

MOMO Amsterdam

Geen hulp nodig bij je dagelijkse boodschappen maar wil je wel één keer uitpakken? MOMO Amsterdam bezorgt boxen voor een sushi feestje! Nodig al je vrienden uit en geniet van zowel standaard als vegetarische sushi gerechten. De houten kist bevat ingrediënten en instructies voor minimaal tien personen. Mochten jullie nu niet allemaal van die keukenprinsesjes zijn, dan kun je ook nog een sushi-expert laten komen om jullie de kneepjes van het vak te leren.

momo sushi box fitgirlsBeebox

Bij Beebox halen ze alle producten rechtstreeks bij de boer vandaan. Naast dat alle producten biologisch zijn, is het merk ook nog voorzien van het EKO-keurmerk. Je hebt keuze uit een ‘normale’, vegetarische en koolhydraatarme Beebox. Er zitten genoeg ingrediënten in voor drie maaltijden.

beebox

Food we love

Ontvang iedere maand de lekkerste delicatessen van Food we love. Iedere maand bevat de box weer ingrediënten met een ander thema. Van Mexicaans tot Hollands en van ontbijt tot de favorieten van een (sterren)chef. Het leuke aan deze box is dat je er een boekje bij krijgt met, naast alle recepten, ook de achtergrondverhalen van de bedenkers van de recepten.

food w love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *