Fit Fashion: de vijf hipste hoofdbanden

In januari beginnen de meeste mensen weer aan hun goede voornemens te werken. Meer sporten, gezonder eten of allebei. Dat je meer mensen op straat ziet hardlopen, is dus ook niet zo gek. Nu de winter eindelijk zijn intreden doet in het land is het belangrijk om je warm aan te kleden tijdens het hardlopen. Wij hebben de vijf mooiste, hipste en warmste headbands voor je op een rijtje gezet!

NIKE CENTRAL

Door het brede design van deze headband is hij ideaal om lekker over je oren te trekken en zo blijft ook je haar uit je gezicht. Een win-win situatie dus! De Nike Central trainingshoofdband is gemaakt van super zacht stretchmateriaal en verkrijgbaar in koraalrood of classy zwart.

nike central fitgirls

UNDER ARMOUR

Het sportmerk Under Armour heeft een stoere hoofdband ontworpen. Met een printje aan de ene kant en een effen kleur aan de andere kant, kun je deze band op verschillende manieren dragen. Wij houden wel van een beetje variatie!

under armour fitgirls

H&M

De headband van H&M is ideaal voor iedereen die na de feestdagen weer op zijn geld moet letten. Hij kost slechts €4,99 en is ook nog een super stijlvol!

h&m headband fitgirls

ADIDAS

Het is eigenlijk een zweetband maar dit retro modelletje konden we je niet onthouden. Stella Mccartney drukt haar stempel op deze collectie: het STELLASPORT logo is dan ook onmisbaar. De band is verkrijgbaar als set met twee bijpassende polsbandjes. Wij zijn fan!

stella sport adidas fitgirls

BUFF

Last but not least, de headband van BUFF met een vrolijke print! Het logo is reflecterend en ook op de achterzijde vind je reflecterende elementen. Het materiaal neemt vocht op maar blijft droog. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er zweet in je ogen druppelt tijdens het rennen.

BUFF headband fitgirlsWelke hoofdband is jouw favoriet? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *