Boost your power! Video #8

Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel!

“Expel fear – And inspire others by turning your greatest weakness into your ultimate strength“

Dit filmpje heeft ons versteld doen staan! Ooit kampte Laura Payne met boulimia, een heftige eetstoornis die optrad doordat ze zichzelf volledig verloor in haar obsessie met haar uiterlijk. Ze is er van overtuigd dat bodybuilding haar leven heeft gered. Inmiddels is ze lichamelijk hersteld, al vecht ze in haar hoofd nog steeds tegen de ziekte.

Wij doen ons petje af voor Laura, die haar ziekte een positieve en bijzondere draai heeft weten te geven. Training is voor haar een manier geworden om de controle over zichzelf en haar gevoelens terug te krijgen. Inmiddels werkt ze op een gezonde, gedisciplineerde, toegewijde manier aan haar lichaam en dat vinden wij bewonderingswaardig!

Noot van de redactie: Voeding en sport moeten niet gebruikt worden om dwangmatige patronen, die wellicht diepere, onderliggende psychologische problemen hebben, in stand te houden. Daarnaast mag een bepaald ideaalbeeld nooit leiden tot dwangmatige patronen of eetstoornissen. Het is goed om negatieve gevoelens en gedachtes te beheersen. En training kan een manier zijn om de controle over jezelf en je emoties terug te vinden. Maar de lijn tussen discipline en dwang is dun. Laat je niet beheersen door angst en laat je niet inspireren door irrealistische ideaalbeelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *