vanleeuwenveganicecream

Oh yes! Ook vegans kunnen vanaf deze zomer eindelijk genieten van een lekker ijsje, want in Amsterdam is de allereerste vegan ijsbar geopend. Je hoeft niet meer de hele stad af te slenteren op zoek naar een geschikte plek: dankzij hun 100% veganistische ijs wordt het vinden van een lekkere vegan treat een stuk makkelijker!

Juicebrothers en Van Leeuwen hebben de handen ineen geslagen en de ijsbar opgericht. In New York is het vegan ijs van Van Leeuwen al onwijs populair. Het ijs bevat alleen de puurste ingrediënten en er zitten dus geen onnodige toevoegingen in. En nu is het ook in Amsterdam te krijgen!

JuiceBrothers

Maar waar kun je dit lekkere ijsje nu scoren? Het is verkrijgbaar bij JuiceBrothers en deze zaak is gevestigd aan het Haarlemmerplein te Amsterdam. Heb je even geen trek in een ijsje? Dan kan je natuurlijk ook kiezen uit de verantwoorde en biologische producten van JuiceBrothers. Er is genoeg keus: smoothies, acai bowls, raw-maaltijden, gezonde snacks, salades en cold pressed groente- en fruitsapjes*!

De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7:30 tot 22:00 uur en op zondag van 09:00 tot 22:00 uur. Genoeg tijd dus om dat lekkere ijsje te scoren. Ga jij er binnenkort heen of heb jij daar al een lekker vegan ijsje gescoord? Wij zijn benieuwd wat je ervan vond!

* Cold pressed juices zijn drankjes die gemaakt zijn van groenten en fruit die koud worden geperst. Hierdoor blijven de mineralen en enzymen zo veel mogelijk behouden! 

https://www.instagram.com/p/BVChRagjJLa/?taken-by=juicebrothers

Foto header: www.instagram.com/vanleeuwenicecream

Priscilla strijdt op dit moment met de laatste loodjes van de opleiding Communicatie. Krachttraining is haar uitlaatklep tijdens deze drukke en stressvolle periode. Naast trainen is zij ook gek op gezelligheid, lekker eten en (veel) wijn. Dit alles geeft haar de ontspanning én de balans die zij nodig heeft. Je goed voelen bij alles wat je doet, is waar zij 100% achterstaat."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *