Limited editions Tony Chocolonely

Chocolate alert: de nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely zijn bekend! Dit is nog meer geweldig nieuws voor alle chocoladeliefhebbers, want er zijn deze maand al twee smaken toegevoegd aan het assortiment. De drie nieuwe smaken zijn natuurlijk wel maar een beperkte tijd verkrijgbaar, dus dat wordt rennen! 

De nieuwe smaken worden door Tony zelf het ‘drie-gangen-Tony’s-diner’ genoemd, want je kunt ze perfect na elkaar eten. De 3 smaken bestaan uit Donkere Melkchocolade Rogge Zeezout, Melk Chocolade Stoofpeer en Witte Chocolade Stracciatella. Een cadeautje voor je smaakpapillen toch?

De smaken

Rogge Zeezout bestaat uit een reep met knapperige rogge waaraan een snufje zeezout is toegevoegd. Stoofpeertjes heeft een zoet-kruidige smaak verwikkeld in de heerlijke melkchocolade van Tony’s. And last but not least: witte chocolade met stukjes pure stracciatella. Als je de foto’s hieronder bekijkt loopt het water je toch direct in de mond?

Where can you get them?

Omdat de repen maar tijdelijk verkrijgbaar zijn, moet je snel zijn om ze in huis te halen. Je kunt ze bij verschillende winkels halen: de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, Jamin, WAAR en natuurlijk online bij de Tony’s Chocolonely Store!

Bron header en foto’s blog: Instagram Tony’s Chocolonely

Onze stagiaire Nicole is op dit moment bezig met haar afstudeerstage voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Naast haar stage bij FITGIRLS is ze drie keer per week te vinden op het korfbalveld en kweekt ze haar spierballen in de sportschool. Ondanks al dit gesport is er in het weekend zeker nog een gaatje over om, samen met haar vrienden, een dansje te wagen en te genieten van een biertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *