Doughnut Project

Het weekend is weer achter de rug en misschien heb je lekker genoten van een glaasje wijn of een heerlijke prosecco. Kan je geen genoeg krijgen van deze bubbels? Dan ga je dit nieuwtje wel leuk vinden, want Ruffino en The Doughnut Project hebben samen de prosecco donuts bedacht!

IJsjes met gin tonic of wodka, er wordt steeds meer geëxperimenteerd met alcohol en eten. In dit geval is er een combinatie van donuts met prosecco bedacht. Voor alle donut lovers is dit natuurlijk geweldig nieuws, want er is weer een uitbreiding in donut heaven. Zowel in de topping (lees: glazuur, glitters en spikkels) als in het deeg zit prosecco. Hoe lekker is dat?! Dat dachten Troy en Leslie van The Doughtnut Project dus ook.

“We believe good food brings people together” – Troy & Leslie van The Doughnut Project

Wat, waar en hoe?

The Doughnut Project bevindt zich in New York aan de Morton Street. Ze hebben heel veel verschillende soorten donuts. Van frozen of cocktail donuts tot subway style, het kan niet gek genoeg! De prosecco donuts zijn alleen deze maand verkrijgbaar, dus mocht je nog een bezoekje brengen aan New York: you should try them.

Je kunt de hele week bij ze terecht, van maandag tot en met vrijdag van 8:00-18:00 en in het weekend van 9:00-18:00. Wij hopen dat deze food trend snel onze kant op komt, want ze zijn voor nu alleen in New York verkrijgbaar. Laat het ons vooral weten als je zelf gaat experimenteren in de keuken. 😉

Bron foto’s: Instagram The Doughnut Project

Onze stagiaire Nicole is op dit moment bezig met haar afstudeerstage voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Naast haar stage bij FITGIRLS is ze drie keer per week te vinden op het korfbalveld en kweekt ze haar spierballen in de sportschool. Ondanks al dit gesport is er in het weekend zeker nog een gaatje over om, samen met haar vrienden, een dansje te wagen en te genieten van een biertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *