Doelgroep

FITGIRLS bereikt maandelijks ruim 100.000 bezoekers online en heeft ruim 65.000 volgers op social media (ruim 30K op Facebook en 36,5K op Instagram).
Social Influencers Dani en Lizzy van FITGIRLS hebben samen 40.000 volgers op Instagram.

Branded Content

Wilt u uw bedrijf op FITGIRLS onder de aandacht brengen? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uw producten en diensten. Dit kan in de vorm van branded content, winacties, mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen op ons platform. Zo bent u gedurende een langere tijd online zichtbaar. De banner linked naar uw gewenste bestemming. Wij bieden u hiervoor diverse mogelijkheden.

Online (video) campagnes

FITGIRLS biedt digital (online en/of video) campagnes aan die uniek zijn voor uw product en/of dienst en ondersteunen ook uw eigen concept of campagne. FITGIRLS gelooft dat je het verschil maakt door unieke en oprechte concepten te bedenken. Om de content uniek te houden voor onze lezers zijn alle samenwerkingen met FITGIRLS op maat gemaakt. FITGIRLS denkt mee, vanaf het bedenken van een creatief concept tot in de uitvoerende details. Hoewel FITGIRLS zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen, moet de inhoud van de content te allen tijde bij de visie van FITGIRLS aansluiten en staan de behoeftes van onze lezers altijd voorop.

 

Social Influencers

Influencers Dani en Lizzy zijn als lifestyle (sport en voeding), horeca, event en travel experts ook actief op gebied van online video en werken met een vast video productieteam. Zij kunnen als duo ingezet worden in verschillende soorten campagnes. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. U kunt ook een samenwerking met ons aangaan voor ons eigen wekelijkse videoprogramma #LETSGETREAL waarin Dani en Lizzy de grenzen opzoeken en de strijd aangaan met maatschappelijke issues, taboes en vrouwelijke struggles. Met als doel om bewustwording te creëren. Niet altijd te serieus maar wel met een duidelijke boodschap. Ook kunt u een samen met hen een op maat gemaakt videoconcept maken.

Events

FITGIRLS organiseert vanaf de start van het bedrijf in 2014 diverse workshops, lezingen en events op het gebied van training, voeding en mindset. Zo bedachten zij het succesvolle Body & Mind Event: #FEARLESS, zijn zij partner van HEALTHY FEST en geven zij zelf ook diverse work outs en mindset workshops en lezingen. FITGIRLS doet dit met een team van ervaringsdeskundigen en experts op verschillende vakgebieden. U kunt ervoor kiezen om een samenwerking aan te gaan voor een van de FITGIRLS events of FITGIRLS kan ondersteuning bieden op uw evenement.

Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op-maat-gemaakt plan en/of mediakit van FITGIRLS ontvangen? Mail dan naar lizzy@fitgirls.nl