Dani Jašarević
Dani Jašarević

Dani is de oprichtster van FITGIRLS. Tijdens haar burn-out kreeg ze een enorme drive om vrouwen in hun eigen kracht te zetten. Het werd haar levensmissie! Ze daagt zichzelf constant uit om next level te gaan en ziet nauwelijks risico’s, wat haar succes brengt maar ook regelmatig (soms letterlijk) laat vallen. Deze girlboss doet alles vol overgave, leeft elke dag in uitersten en gelooft erin dat ze door FITGIRLS dingen kan bereiken wat ze nooit voor mogelijk hield. Ze is een vrije geest, geniet van de kleine dingen en vindt zichzelf tegenwoordig in yoga en moderne dans.

Lees artikelen
Lizzy Blijleven
Lizzy Blijleven

Lizzy durft haar hart te volgen en heeft altijd haar droom gehad om een eigen bedrijf te runnen. Begin 2016 was het zover. Ze zei haar baan op om het succes van FITGIRLS nog groter te maken. Alles wat ze doet, doet ze vol passie. Vooral als het gaat om dansen, yoga en lekker eten. Lizzy gaat altijd recht op haar doel af, ze laat onderweg nog wel eens wat uit haar handen vallen, maar deze gevatte en ietwat onhandige girlboss gelooft erin dat ze alles kan bereiken wat haar hart haar ingeeft.

Lees artikelen
Calandria Bos
Calandria Bos

Event assistent Calandria Bos is zowel een food freak als sportfanaat. Je kan haar daarom vinden op de sportschool óf in bed met een episode van ‘Chef’s Table’, warme chocolademelk en poffertjes. Deze fanatieke kickbokser heeft graag alles onder controle en leeft zich helemaal uit in haar notitieboekje.

Daphne Matthew
Daphne Matthew

Daphne is vanaf de start van FITGIRLS een ware ambassadeur en helpt allround mee achter de schermen. Als schrijfster deelt ze haar struggles maar ze weet er altijd weer een positieve draai aan te geven. Na een carrière als topsporter heeft Daphne nu een andere missie: de samenleving motiveren en inspireren tot een gezondere en gezellige lifestyle!

Lees artikelen
Jeanine Trum
Jeanine Trum

Het behouden van een fitte levensstijl kan nog wel eens tricky zijn, vandaar dat Jeanine als tweedejaars Mediastudente tussen het schrijven, filmen en monteren door zo goed mogelijk de balans probeert te vinden. Terwijl ze leert te vertrouwen op haar hart deelt ze haar periodes van vallen en opstaan. Balance is key vindt ook Jeanine, want in het weekend staat ze niet alleen te mealpreppen maar vindt ze burgers en wijn net zo fijn!

Lees artikelen
Priscilla van Oostende
Priscilla van Oostende

Onze stagiaire en websiteguru Priscilla strijdt op dit moment met de laatste loodjes van de opleiding Communicatie. Krachttraining is haar uitlaatklep tijdens deze drukke en stressvolle periode. Naast trainen is zij ook gek op gezelligheid, lekker eten en (veel) wijn. Dit alles geeft haar de ontspanning én de balans die zij nodig heeft. Je goed voelen bij alles wat je doet, is waar zij 100% achterstaat.”

Lees artikelen
Wahida Shahabedin
Wahida Shahabedin

Onze communicatie stagiaire Wahida is een 25-jarige sportfanaat en een levensgenieter die houdt van een beetje gek doen. Sinds haar 11e heeft de kleine Afghaan aan verschillende soorten sporten gedaan, van voetbal tot dansen. Voor haar is sporten een uitlaatklep en brengt het rust en orde in haar leven. Naast alle gekkigheid is Wahida dol op films en series, Netflix is her second love!”

Lees artikelen
Michelle Ruijmbeek
Michelle Ruijmbeek

Social media stagiaire Michelle (we noemen d’r ook wel Mies) is een fulltime foodie, levensgenieter én gezelligheidsdier die in het laatste jaar van de opleiding Communicatie zit. Als geen ander weet ze dat lekker in je vel zitten, gezond eten én sporten belangrijk is, maar genieten staat voorop! Zelf is ze 20 kg afgevallen dus ze weet hoe moeilijk het is om je levensstijl om te gooien en balans te vinden. Zeker wanneer je net zo’n foodie bent als zij!

Lees artikelen
Tess van den Dop
Tess van den Dop

Onze stagiaire Tess zit in het laatste jaar van de opleiding marketing en communicatie, zou het liefst de hele wereld over reizen en start volgend schooljaar met de opleiding voeding en diëtetiek. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de sportschool of in het centrum van Den Haag.