Puma x Fenty deelt sportieve collectie tijdens de New York Fashion Week

NY fashion week is in volle gang, hoewel de herfst in Nederland nog maar net begonnen is, showen de high fashion merken alvast de collectie voor Lente/Zomer 2018. Zo ook badgirl Rihanna. Gisteravond vond de Puma x Fenty show plaats in het Park Avenue Armory en zoals we konden verwachten van de modebewuste adrenaline-junkie is het een show geworden die New York Fashion Week 2018 desperaat nodig had en niet snel zal vergeten.

Het decor van de show was het tegenovergestelde van het oude klassieke Park Avenue Armory in Manhattan. Rihanna liet twee hoge ramps bouwen en de modellen liepen langs bergen van roze zand. De show werd geopend door stuntmannen die met motoren over het decor crosten en de meest spectaculaire kunsten lieten zien.

Muse

Wederom castte Riri het model Slick Woods voor haar show, waar ze vorig jaar nog de show opende zat ze nu achterop bij een motorman. Woods werd ook al gecast voor de nieuwe beautylijn Fenty Beauty. Zal zij de nieuwe muse zijn achter Fenty x Puma?

Het beste van beide werelden

De collectie zelf was dan ook gedeeltelijk geïnspireerd op de X Games samen met een aantal klassieke surf referenties en moderne interpretaties van trends uit de jaren ’80, zoals de French cut badpak. Zoals we gewend zijn van de popster zijn de ontwerpen vrouwelijk strak en bloot gecombineerd met oversized items en ‘tomboy’ looks. Met de stoffen heeft de popster veel afgewisseld, van nylon track pants tot leren motorpakken en sweatshirts. Ritsen en grote gespen zijn duidelijk zichtbaar in het ontwerp, terwijl je door middel van capuchons en sportieve zonnebrillen meer in de anonimiteit kan blijven. De surf- en motor onesies zijn voorzien van grote Puma en Fenty logo’s gecombineerd met kleurvlakken en lijnen.

Creepers de klassiekers

Ook de klassieke Puma creepers zien we gelukkig weer terugkomen voor aankomende lente. Daarbij ontwierp Rihanna teenslippers met hak, waarop de modellen liepen alsof het sloffen zijn. Hopen dat wij er net zo makkelijk op kunnen lopen richting het strand…

Benieuwd geworden naar de show? Bekijk hieronder de beelden. Zie jij jezelf al lopen in een creatie van @badgirlriri? Sowieso was de show al een spektakel en de meest geanticipeerde show van dit seizoen!

Bronnen: Website Vogue

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *