Nieuwe bounty spread

Weer een primeur in het broodbeleg assortiment: namelijk de Bounty-spread! Naast de Twix– en Malteserspread kan deze smaaksensatie er ook nog wel bij. Het klinkt misschien een beetje raar, en het zal de eerste keer ook nog wel een beetje gek smaken, maar hoe lekker ziet deze spread eruit?

Periode van de maand, een tegenslag of gewoon zomaar. We geven allemaal weleens toe aan bepaalde, heerlijke verlangens en dat is ook helemaal niet slecht of erg. Je mag jezelf namelijk best verwennen en toegeven aan een lekker stukje chocolade, of in dit geval chocoladespread.

Morgen al in huis!

De spread is gemaakt van smeerbare kokos, kokosvlokken en natuurlijk chocola, net zoals bij een normale Bounty. Net zoals de Twix- en Malteserspread is de Bountyspread gewoon online verkrijgbaar bij de Jamin. EΓ©n pot met spread kost €4,35 en wanneer je je bestelling voor 15:00 plaatst heb je de pot morgen al in huis, hoe ideaal is dat? Met wie ga jij deze pot uitlepelen?

Foto header: Instagram johnnybsweet
Bron inhoud: Website Jamin

Onze stagiaire Nicole is op dit moment bezig met haar afstudeerstage voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Naast haar stage bij FITGIRLS is ze drie keer per week te vinden op het korfbalveld en kweekt ze haar spierballen in de sportschool. Ondanks al dit gesport is er in het weekend zeker nog een gaatje over om, samen met haar vrienden, een dansje te wagen en te genieten van een biertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *