redactie

Dani Jašarević

Dani is de oprichtster en mede-eigenaar van FITGIRLS. Tijdens haar burn-out kreeg ze een enorme drive om vrouwen in hun eigen kracht te zetten. Het werd haar levensmissie! Ze daagt zichzelf constant uit om next level te gaan en ziet nauwelijks risico’s. Deze girlboss doet alles vol overgave, leeft elke dag in uitersten en gelooft erin dat ze door FITGIRLS dingen kan bereiken wat ze nooit voor mogelijk hield. Ze is een vrije geest, geniet van de kleine dingen en vindt zichzelf tegenwoordig in yoga en boksen.

Lizzy Blijleven

Lizzy is mede-eigenaar van FITGIRLS. Ze durft haar hart te volgen en heeft altijd haar droom gehad om een eigen bedrijf te runnen. Begin 2016 was het zover. Ze zei haar baan op om het succes van FITGIRLS nog groter te maken. Alles wat ze doet, doet ze vol passie. Vooral als het gaat om dansen, yoga en lekker eten. Lizzy gaat altijd recht op haar doel af, ze laat onderweg nog wel eens wat uit haar handen vallen, maar deze gevatte en ietwat onhandige girlboss gelooft erin dat ze alles kan bereiken wat haar hart haar ingeeft.

 

experts

Jorden Bres

Jorden Bres is ruim 8 jaar Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF. Hij coacht/coachte onder andere Epke Zonderland, Henk Grol en de nationale judoselectie. Naast zijn werk als Personal Trainer voor Holland’s Next Top Model 2016 begeleidt hij onder andere Anna Nooshin en Tim Haars.

Elke Moorman

“Surrender to the moment and become energy”. Elke van Innerdoorway Retreats is een echte onderzoeker met als missie het ontdekken van inspirerende en energierijke plaatsen in onze wereld. Haar passie voor vernieuwing en ontwikkeling heeft haar geleid naar het doorgronden van zichzelf doormiddel van meditatie en spiritualiteit. Ze heeft zichzelf herontdekt in het organiseren van inspirerende retreats waarmee ze mensen samenbrengt zodat zij samen kunnen groeien en de kracht van hun ziel gaan ontdekken.

Kim & Marijke

Maatschappelijk werker Kim en docent Zorg en Welzijn Marijke hebben elkaar leren kennen op de opleiding Social Work. Beiden waren zij toen al geïnteresseerd in gezonde voeding en leefstijl. Marijke heeft haar scriptie geschreven voor een diëtistenbureau en Kim is voor haar werk in de gehandicaptenzorg ook mensen aan het begeleiden naar een gezonder(e) leefstijl. Ze houden allebei van variatie in zowel voeding als dagelijkse activiteiten. Uit hun comfort zone stappen en iets onbekends ondernemen proberen ze dan ook zo vaak mogelijk te doen!

Madelein Varenhorst

Madelein is sportfysiotherapeut bij Vondelfysio in Amsterdam. Ze begrijpt als geen ander hoe irritant het is om niet te kunnen sporten door een blessure. Ze ziet in de praktijk regelmatig klachten voorbij komen die voorkomen hadden kunnen worden door meer kennis over het lichaam. Haar doel is om wetenschap begrijpelijk en toepasbaar te maken voor iedereen.

Met specifieke vragen of voor het maken van een afspraak je contact opnemen via madelein@vondelfysio.nl

Expert artikelen

Roos

Roos is personal trainer en orthomoleculair gewichtsconsulent. Ze houdt zich daarnaast bezig met het inspireren en motiveren van voornamelijk dames via haar Instagramaccount: fitroosje.

Suzanne te Riele

Suzanne heeft Gezondheidwetenschappen gestudeerd en heeft als Lifestyle Coach en General Manager van Personal Body Plan vele mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf. De wondere wereld van het menselijk lichaam als holistisch geheel heeft haar altijd enorm geboeid. Als optimistische bourgondiër en levensgenieter wil Suzanne anderen laten zien dat je een hele lekkere balans kunt vinden tussen bewust genieten, relaxen en een fitte en vitale lifestyle #BeYourOwnGuru!

Expert artikelen

Yentl Westerbaan

Yentl is opgeleid tot Beweeg- en Leefstijladviseur. Ze coacht mensen omtrent voeding, beweging en stressreductie met als doel verandering van gedrag. Haar grote passie voor een gezonde leefstijl heeft ze weten door te voeren in haar eigen bedrijf Gezonder-Nederland.nl. Ze is jarenlang werkzaam geweest in de fitnessbranche als trainer en heeft vanuit daar een voorliefde ontwikkeld voor krachttraining. Daarnaast houdt ze in haar vrije tijd van koken een goed glas rode wijn.

ambassadeurs

Teni Stepanosian

Teni Stepanosian – afgestudeerd diëtist, fulltime blogger en eigenaresse van het mega populaire blog Fitbeauty.nl. Dit jaar lanceerde zij haar boek: Eindelijk Vrij! Teni en FITGIRLS zijn al jaren best buddy’s en steunen elkaar door dik en dun! Zij belichaamt alles waar FITGIRLS met haar visie voor staat. Gezond eten gaat samen met bewust genieten en daar hoort ook een wijntje bij! Samen met Dani en Lizzy geeft ze regelmatig persoonlijke mindset lezingen. Gotta love this girl! Je kunt haar haar volgen op Instagram @tenitje

Charlotte de Jong

Charlotte de Jong oftewel Charlie’s Kitchen! Wie kent deze sprankelende krullenbol en fulltime foodie niet? Charlie’s Kitchen staat voor lekkere recepten. Soms gezond, soms minder gezond maar wel altijd lekker! Charlie staat volledig achter onze visie en is al jarenlang onze ambassadeur. Charlie heeft haar balans gevonden en geniet van yoga in de ochtend tot aan nachtelijke feestjes! We couldn’t agree more! Je kunt Charlie volgen op Instagram @charlie_s_kitchen

Milou Turpijn

Yogi, dj en hoofdredacteur van het bekende Women’s Health. Deze alleskunner is met haar very down-to-earth attitude het boegbeeld van ons platform en vanaf het begin van FITGIRLS nauw betrokken als ambassadeur. Samen delen zij dezelfde missie en slaan regelmatig de handen ineen voor online campagnes en events om elkaar te versterken. Milou kun je volgen op Instagram @milouturpijn

Meer info

Caroline Glasbergen

Oprichter en eigenaresse van FITSHE – neemt je als voedingskundige mee door de tips en tricks van voeding en sport want deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wat kun je nu het beste eten na en voor je training? Caroline deelt het op FITGIRLS! Je kunt deze ambitieuze powerchick volgen op Instagram @carolineglasbergen en @fitshe_com

Meer info

Lienke de Jong

Je kent Lienke de Jong vast als Dear Good Morning, een echte ochtendfreak die elke ochtend enthousiast naar de sportschool rent. Lienke wil de hele wereld enthousiast maken voor een gezonde, sportieve en productieve ochtend en vrouwen inspireren het beste uit zichzelf te halen! Handen omhoog voor deze motiverende morning queen! Je kunt Lienke volgen op Instagram @deargoodmorning

Meer info

Daphne Matthew

Daphne is vanaf de start van FITGIRLS een ware ambassadeur en helpt allround mee achter de schermen. Als schrijfster deelt ze haar struggles maar ze weet er altijd weer een positieve draai aan te geven. Na een carrière als topsporter heeft Daphne nu een andere missie: de samenleving motiveren en inspireren tot een gezondere en gezellige lifestyle!

Hannah Vreugdenhil

In januari 2012 besloot Hannah Vreugdenhil haar ongezonde levensstijl drastisch te veranderen en in te ruilen voor een bewuste levensstijl met sport en voeding. Vanuit haar passie voor koken van lekker en gezond eten lanceerde zij haar bedrijf DoorMeal en is al vanaf het begin van FITGIRLS nauw betrokken als ambassadeur. Ze is een geboren girlboss in body en mind! Je kunt Hannah volgen op Instagram @hannahvreugdenhil

Meer info

schrijvers

Eva Spigt

Eva is een echte sportfreak en vindt het vooral leuk om mee te doen aan wedstrijden. Of dat nou marathons, triatlons of obstacle runs zijn, Eva is altijd in voor een challenge. Haar ultieme droom is om ooit een Iron Man te gaan doen!

Meer info

Marielle van Buuren

Marielle is 34 jaar, moeder van vier (!) kinderen, getrouwd met Douwe en ondernemer bij Strack.nl. Samen met haar bureaugenoten maakt ze beeld, video en tekst voor social media, websites en magazines. Haar passie is sport en gezonde voeding en op Fitgirls schrijft ze hier gretig over. Een fitmomma die je zeker zal inspireren!

Meer info

Jamila Vriesman

Jamila komt regelmatig bij de redactie langs om iedereen een mentale boost te geven. Positivo in hart en nieren en een onuitputtelijke energiebron die haar nog wel eens in de problemen brengt.Door middel van sport en mindfulness houd ze zichzelf in bedwang en inspireert deze oude ziel haar medemens. She’s got that sparkle you wanna stick around with.

Meer info

Anoek de Voogd

Anoek de Voogd adviseert mensen op het gebied van een gezonde leefstijl, daarbij betrekt ze alle factoren die ermee te maken hebben, namelijk: voeding, beweging, mindset en ontspanning. Anoek is gewichtsconsulent BGN, personal trainer, sportpsycholoog en leefstijlcoach. In haar eigen bedrijf Anoek de Voogd Sport & Exercise begeleidt ze mensen door middel van één-op-één begeleiding, workshops, groepstrainingen en online coaching. Voor meer informatie kun je kijken op www.anoekdevoogd.nl en www.anoeksportenvoeding.nl.

Meer info