Smoothie

Ben je op zoek naar een smoothie die alle belangrijke voedingsstoffen bevat en een boost van energie geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Begin je dag goed met deze gezonde en heerlijke smoothie van Voedzaam & Snel. Deze groene smoothie is perfect als ontbijt, want door de bananen en havermout zit je na één glas aardig vol!

Deze killer groene smoothie haalt belangrijke vetten uit noten en zuivel. Naast gezonde vetten bestaat deze smoothie ook uit genoeg vezels, eiwitten en koolhydraten. Misschien dat de lichtgroene kleur je niet zo aanspreekt, maar dit komt vooral door de toevoeging van spinazie. Geen zorgen, want daar proef je weinig van door de combinatie van sinaasappel en banaan. 😉 De ingrediënten die je nodig hebt voor vandaag zijn simpel: yoghurt, sinaasappels, bananen, spinazie, havermout en amandelen. Lekker makkelijk!

What you need (2 porties)

  • Yoghurt – 400 ml
  • Sinaasappels – 2
  • Banaan – 2
  • Spinazie – 200 gram
  • Havermout – 100 gram
  • Amandelen – 30 gram

Make & Shake

  1. Schil de sinaasappels, haal een paar partjes uit elkaar en pel de bananen. Je kunt de bananen eventueel in stukken hakken: dit blendt wat makkelijker.
  2. Was nu de spinazie goed schoon en voeg alles toe aan de blender.
  3. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix alles tot een gladde smoothie.
  4. Schenk alles in een leuke beker of mason jar and enjoy! Als topping kun je nog wat gehakte amandelen eroverheen strooien.

Wahida is een 25-jarige sportfanaat en een levensgenieter die houdt van een beetje gek doen. Sinds haar 11e heeft de kleine Afghaan aan verschillende soorten sporten gedaan, van voetbal tot dansen. Voor haar is sporten een uitlaatklep en brengt het rust en orde in haar leven. Naast alle gekkigheid is Wahida dol op films en series, Netflix is her second love!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *