Sophie Dittmar
Sophie Dittmar

Sophie is 31 jaar oud en psycholoog. In 2008 is zij cum laude afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Op haar eigen blog www.soVschoice.com inspireert ze dagelijks met veel passie en plezier meiden en vrouwen. Dit doet ze vanuit haar expertise als psycholoog en als ervaring deskundige. Haar missie is vrouwen & meiden inspireren een gelukkige mindset & lifestyle te bereiken. Dit doet Sophie door middel van haar eigen coaching Workshops, vlog’s en blogartikelen. De belangrijkste thema’s die ze behandeld zijn: zelfacceptatie en rust creëren in je eetpatroon en leven.

“FITGIRLS staat voor women empowerment, zelfliefde en vrouwen inspireren in hun eigen kracht te gaan staan. Mijn persoonlijke missie is vrouwen inspireren een gelukkige mindset & lifestyle te bereiken door middel van zelfacceptatie en rust creëren in je eetpatroon en leven. 2 missies die feilloos op elkaar aansluiten. Daarnaast zijn Dani (oprichtster van FITGIRLS) en Lizzy, ontzettend inspirerende vrouwen om mee te werken en wat is er mooier dan op deze manier onze krachten te bundelen om jou op weg te helpen naar jouw “ideale” leefstijl en mindset”

Expert artikelen
Roberto da Costa
Roberto da Costa

Mastertrainer Roberto da Costa daagt ons team elke week uit met zijn killer HIIT workouts. Als voormalig jurylid en choreograaf van SYTYCD deelt hij net als Dani en Lizzy een passie voor dans. Deze alleskunner is ook nog acteur, fysiotherapeut en producer. Hij helpt ons lichamelijk next level te gaan en vanaf nu ook jou! Je zal hem regelmatig zien in onze video’s en events en via Instagram kan je hem volgen op @robertodacostaofficial

Expert artikelen
Lotta Breed
Lotta Breed

Lotta begeleidt als voedingsdeskundige en fysiotherapeut diverse vrouwen naar een gezonde relatie met voeding & beweging. Dit doet zij door haar eigen ervaring en kennis over gezondheid met jou te delen via blogs en haar eigen bedrijf Healhty Life Lab. Zij helpt je om een gezonde balans te vinden in je levensstijl, zonder regels en restricties!

“In de moderne, prestatiegerichte maatschappij is het niet altijd makkelijk om dichtbij jezelf te blijven en je eigen hart te volgen. Een gezonde leefstijl gaat naar mijn idee ook veel verder dan gezond eten en regelmatig bewegen. Dani en Lizzy begrijpen dit. Met FITGIRLS helpen zij jou om aan het roer van je eigen leven én gezondheid te staan. Hier draag ik als expert van FITGIRLS graag mijn steentje aan bij!”

Expert artikelen
Nancy Grapendaal
Nancy Grapendaal

Nancy is 29 jaar oud en inmiddels 10 jaar schoonheidsspecialiste. In 2008 zette Nancy haar eigen schoonheidssalon op de kaart, uitgegroeid tot een bedrijf waarin Beauty & Fitness samen komen. Nancy richt zich volledig op het verbeteren van de huid conditie en verjonging met de nieuwste apparatuur. Alles waar zij mee werkt, is gericht op de natuur en zo stimuleren zij ook het natuurlijke genezingsproces in de huid. Ga je voor huidverbetering ga dan voor langdurig resultaat! www.beautyfitzaandam.nl

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, wil ik vrouwen bewust maken dat de huid van binnenuit verbeterd kan worden. Mijn passie voor de huid komt volledig tot zijn recht bij deze 2 inspirerende meiden Dani & Lizzy, die ook volledig achter een gezonde lifestyle staan. Als jij goed in je vel zit dan wil je dat ook uitstralen, Beauty From The Inside & Outside!