Jorden Bres
Jorden Bres

Jorden Bres is ruim 8 jaar Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF. Hij coacht/coachte onder andere Epke Zonderland, Henk Grol en de nationale judoselectie. Naast zijn werk als Personal Trainer voor Holland’s Next Top Model 2016 begeleidt hij onder andere Anna Nooshin en Tim Haars.

Lotta Breed
Lotta Breed

Lotta begeleidt als voedingsdeskundige en fysiotherapeut diverse vrouwen naar een gezonde relatie met voeding & beweging. Dit doet zij door haar eigen ervaring en kennis over gezondheid met jou te delen via blogs en haar eigen bedrijf Healhty Life Lab. Zij helpt je om een gezonde balans te vinden in je levensstijl, zonder regels en restricties!

“In de moderne, prestatiegerichte maatschappij is het niet altijd makkelijk om dichtbij jezelf te blijven en je eigen hart te volgen. Een gezonde leefstijl gaat naar mijn idee ook veel verder dan gezond eten en regelmatig bewegen. Dani en Lizzy begrijpen dit. Met FITGIRLS helpen zij jou om aan het roer van je eigen leven én gezondheid te staan. Hier draag ik als expert van FITGIRLS graag mijn steentje aan bij!”

Expert artikelen