Schermafbeelding 2017-08-28 om 12.00.26

Opnieuw worden we blij verrast door M&M’s. Na het nieuws dat er heerlijke M&M’s met Oreo smaak zullen komen, waren we wel enigszins teleurgesteld dat dit een limited edition zal zijn. Hoewel ze vaker met zulke nieuwe limited editions komen, laten ze er nu waarschijnlijk eentje permanent terugkomen. Benieuwd welke smaak dit is? Zoals de foto hierboven het misschien al een beetje verklapt hebben we het over witte chocolade M&M’s!

De oplettende chocoladeliefhebbers onder ons zullen waarschijnlijk al bekend zijn met deze soort. Deze variant is namelijk al eerder verschenen tijdens Pasen, maar helaas toen ook weer verdwenen. Waarschijnlijk sloeg deze smaak zo goed aan dat het merk er toch voor gekozen heeft om de smaak definitief toe te voegen aan de collectie. Officieel bericht moet nog komen van de chocoladefabrikant, maar rumor has it dat ze er komen!

Wanneer kunnen we smullen?

De grote vraag is natuurlijk wanneer we deze pareltjes mogen omarmen. Het Instagram-account Candy Hunting, wat volgens henzelf de nieuwste junkfood-nieuwtjes post, verklaart dat ze nu al verkrijgbaar bij Walgreens in de Verenigde Staten. Lucky you als je nog naar Amerika gaat, want wanneer ze naar Nederland komen is helaas nog onduidelijk. Wij hopen in ieder geval dat dit heel snel is! Laat het ons vooral weten als je ze hebt gespot. 😊

Bron header: Instagram CandyHunting

Onze stagiaire Nicole is op dit moment bezig met haar afstudeerstage voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Naast haar stage bij FITGIRLS is ze drie keer per week te vinden op het korfbalveld en kweekt ze haar spierballen in de sportschool. Ondanks al dit gesport is er in het weekend zeker nog een gaatje over om, samen met haar vrienden, een dansje te wagen en te genieten van een biertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *